Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Hotel Ambassador

Davne 1968. godine izgrađena je znamenita zgrada u srpskom gradu Nišu. To je kultni hotel Ambasador. 2019. godine završena je rekonstrukcija hotela, čime je obeleženo novo poglavlje u njegovoj modernoj istoriji.

Arhitektonska firma Alterno INC bila je odgovorna za dizajn "novog" hotela Ambassador. Prema rečima arhitekata firme, eksterijer objekta je neznatno izmenjen, za razliku od enterijera, koji je podvrgnut drastičnim intervencijama kako bi bio u skladu sa savremenim zahtevima smeštaja ove vrste.

Praćen je oprezan pristup u odnosu na prethodnu istoriju zgrade i bez pompeznih dizajnerskih detalja. Sistem zidnih zavesa i reflektujuće staklo koje je opremilo fasadu poslužilo je originalnom konceptu u potpunosti, donoseći moderan stil i visoke performanse. Hotel sa 5 zvezdica ima 70 soba i 12 apartmana i nudi veličanstven pogled na stari grad. Pored toga, posetilac će, između ostalog, naći i konferencijski sprat sa dve sale, modernu teretanu, SPA, parnu kupelj, saunu, VIP, lounge bar i restoran, što ga sve jedinstveno upotpunjuje, pružajući udobnost i vrhunske usluge.

Ako želite da saznate više o SMARTIA M50 sistemu zavesnih zidova koji se koristi u projektu Hotel Ambassador, posetite stranicu proizvoda.
 
Arhitekta: Alterno INC

Identitet projekta

Godina
2019
Dodaj u favorite

Fabrikatori aluminijuma

INTERAL SISTEM D.O.O.

VOJVODE TANKOSICA 1K/3 (P.J. Gornja Vrežina)
00381184661037
DETALJI