Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Green Coast Resort & Residences

Izazov

Izgradnja novog odmarališta uvek dovodi do velikog pitanja: šta je novo? Čini se da dizajn hotela Green Coast Resort & Residences poziva posetioce da se opuste i uživaju u jedinstvenim i nezaboravnim trenucima revitalizacije

Rešenje

Izgrađena u jednom od najveličanstvenijih područja albanske rivijere, Palasi, Zelena obala savršeno se uklapa u već zadivljujući pejzaž. Brojne vile i apartmani odmarališta, kao i njegovih rekreacionih područja prostiru se na više od 200 hektara.

Sve rezidencije na Zelenoj obali gledaju na Jonsko more ispred objekata, dok neke imaju i zadivljujući pogled na planine. Kuće imaju po jednu do četiri sobe, dvorište sa travnjakom, privatni bazen i parking mesto.

Minimalističke linije čine najkarakterističniji element vila na Zelenoj obali, koje je dizajnirala arhitektonska firma Iraci Architetti. Ovde se luksuz izražava jednostavnošću i udobnošću. Prostrane sobe, visokokvalitetni nameštaj i moderan dekor čine unutrašnjost svake rezidencije. Njihova zajednička karakteristika je jedinstveno prirodno svetlo koje se širi u unutrašnjost. Osim odličnog položaja na Zelenoj obali, aluminijumski podizno klizni sistemi takođe doprinose poboljšanom prirodnom osvetljenju, dopunjujući savremeni dizajn kuća. Eksterijer je okružen uređenim dvorištima i palubom koja vodi do bazena. Mala stabla ograničavaju prostor svake kuće i pomažu stanovnicima da se opuste.

Green Coast Resort & Residences jedno je od najimpresivnijih odmarališta u mediteranskoj regiji. Nenadmašan pogled, savremeni sadržaji i blizina mora i planine podižu životno iskustvo za svakog posetioca.


Identitet projekta

Država
Albania
Grad
Vlorë
Godina
2018
Dodaj u favorite