Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Amara Hotel & Residences

Izazov

Hotel se nalazi na priobalnom delu grada Limasol na ostrvu Kipar, u blizini arheološkog nalazišta Amathus. Pogled na Mediteran, poštovanje bogate tradicije područja i potreba za stvaranjem modernog hotelskog kompleksa, glavni su elementi izazova zvanog Amara Hotel & Residences.

Rešenje

Tokom projektovanja hotela, arhitekte SB Architects želele su da u karakter projekta ugrade mediteranski stil. Kao što su spomenuli pozivajući se na projekat „pod uticajem uvažavanja prirodnog okruženja ostrva, dizajn stvara vanvremensku vezu između ostrva i mora“.

Sve gore navedeno je evidentno na 208 soba i apartmana Amara, jer imaju pogled na Sredozemno more od 180 stepeni na obali Limasola. Unutrašnjost soba ima vrhunski osećaj koji naglašava luksuz kroz jednostavnost i bez ikakve dalje „gužve“.

Svaka prostorija Amara istaknuta je prirodnim mediteranskim svetlom koje se širi po zgradi. Široki rasponi podržani robusnim termički izolovanim aluminijumskim sistemima i zid zavesama igraju ključnu ulogu u tome, poboljšavajući prodor dnevne svetlost i upotpunjujući „zagonetku“ impresivnog dizajna. Gost ima priliku da uživa u izvanrednom pogledu iz svoje sobe ili da obogati doživljaj svog boravka, šetajući po restoranima, barovima, spa centrima ili teretani, sve dizajnirano s pažnjom na detalje.

Amara Hotel & Residences je hotel sa 5 zvezdica koji impresionira posetioce svojom veličinom i dizajnom. Dakle, njegovo ime potiče od grčke reči „amarantos“ koja znači večna! Čini se da je vizija kreatora hotela Amara da fasciniraju svakog gosta nudeći ... večne uspomene!

Identitet projekta

Država
Kipar
Grad
Limasol
Godina
2019
Dodaj u favorite

Fabrikatori aluminijuma

ANDONIOU CHRISTAKIS LTD