Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Novosti

Alumil Academy

„ALUMIL Akademija“ otvara svoja vrata sa vizijom da promoviše savršenstvo

Nova akademija ALUMIL-a pod nazivom „ALUMIL Akademija“ otvorila je vrata proizvođačima odnosno fabrikatorima u cilju unapređenja znanja svojih partnera o tome kako da ponude vrhunske proizvode i usluge. 
Nastavni plan „ALUMIL Akademije“ kreiran je sa ciljem  dugoročne edukacije o proizvodima kompanije, bilo da su to potpuno novi proizvodi ili već postojeći. Pored toga, značajan cilj akademije je brza i efikasna integracija novih partnera u ALUMIL-ovu porodicu.
Nastavni plan je stvoren u skladu sa međunarodno prihvaćenom akademskom metodom. Ciljevi akademskog kursa i svakog modula razvrstani su u tri nivoa, na osnovu vodećih trendova svetske literature i prakse: znanje, sposobnost i stav.
Na osnovu svega navedenog, „ALUMIL Akademija“ nudi tehničku obuku o svim arhitektonskim sistemima, uključujući teorijski i praktični deo. Pored toga, nudi se niz različitih edukativnih obuka sa ciljem pružanja celokupne obuke, poput montaže stakla i štokova, uvođenja u svet aluminijuma, prevazilaženja problema kvaliteta, staklenih panela, upravljanja, proizvodnje, troškova, upravljanja životnom sredinom i još mnogo toga. 
Obuke traju od 4 do 80 sati i omogućene su svim partnerima ALUMIL-a. Svaki obrazovni program nudi mogućnost aktivnog učešća u cilju efikasnog unapređenja znanja. Glavni cilj i prioritet ALUMIL-a je obostrano korisna saradnja sa svojim partnerima, što dovodi do razvoja i napretka koji uvek za cilj imaju unapređenje uspeha.
Kontaktirajte nas!

 

Dodaj u favorite