Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Novosti

M12500-indoor

SMARTIA M12500 PHOS: Izuzetna estetika sa novom kliznom šinom

U kontekstu neprekidnog razvoja naših arhitektonskih sistema, kreirali smo novu inovativnu minimalističku tipologiju za napredni klizni sistem SMARTIA M12500 PHOS.

Konkretno, donje krilo može biti integrisano u pod i sakriveno zajedno sa pragom, tako da su sve četiri strane rama u potpunosti ugrađene u zid i pod, nudeći izvanrednu estetiku sa prostranim zastakljivanjem od poda do plafona. Sistem pruža izvanredne minimalističke prozore i vrata koji poboljšavaju celokupnu estetiku svakog prostora, zahvaljujući uskom preklopnom profilu širine od samo 32 mm i tipologiji sučeljavanja krila sa širinom od samo 72 mm. 

SMARTIA M12500 PHOS je odličan hladni sistem za klizna vrata i prozore sa uskim vidnim linijama koje povećavaju prodor prirodne svetlosti i pogled ka spoljnoj sredini. Njegov jedinstveni minimalistički dizajn sa uskim profilima savršeno je u skladu sa modernim arhitektonskim trendovima koji zagovaraju visoku estetiku kroz jednostavnost. 

Nova gore navedena tipologija uključena je u tehnički katalog sistema i može se pregledati i preuzeti na www.alumil.com .Za pristup tehničkom katalogu morate otvoriti nalog na našem web sajtu.

 

Dodaj u favorite