Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Novosti

SUPREME SD115 Pivot ulazna vrata koja se ističu

Otkrijte inovativni sistem SUPREME SD115 Pivot za ulazna vrata, koji je razvio ALUMIL za kreiranje jedinstvenih luksuznih ulaznih vrata po meri, koja nude mnoštvo dizajnerskih mogućnosti kao I prateće opreme, zadovoljavajući različite potrebe i želje.

Površina krila vrata je globalna inovacija i zaista jedinstveno rešenje, koje je postalo moguće zahvaljujući ALUMIL-ovoj bliskoj saradnji sa CFT (Carbon Fiber Technologies), kompanijom specijalizovanom za primenu karbonskih vlakana. Poseban pivot mehanizam je najistaknutiji atribut sistema, koji nudi ne samo eleganciju, već i sposobnost prekomernog dimenzionisanja, obezbjeđujući jednostavnost korišćenja čak i kada vrata prelaze visinu od 3 m i dostižu težinu do približno 250 Kg.
Sistem se odlikuje jedinstvenim minimalističkim dizajnom, koji je poboljšan kroz koplanarnost između zida i vrata i kroz niski prag sa visinom od samo 7mm. Osim toga, ugrađena spoljašnja ručka doprinosi izvanrednoj estetici sistema, što ga čini jednom od najboljih opcija u kategoriji ulaznih vrata sa toplotnom izolacijom Ud = 0,7 W / m2K  i protivprovalnom otpornošću sa sertifikatom RC3.
Inovativni arhitektonski dizajn, u kombinaciji sa vrhunskom opremom i robusnošću, čine SUPREME SD115 Pivot izuzetnim izborom za moderne rezidencije, poslovne prostore i kancelarije, osiguravajući eleganciju, prestiž i jedinstvenost.

 

Dodaj u favorite