Alumil Cyprus
Choose your local website
Εκθεσιακός χώρος Κύπρου

 

 

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα 09:00 - 17:30
Τρίτη 09:00 - 17:30
Τετάρτη 09:00 - 17:30
Πέμπτη 09:00 - 17:30
Παρασκευή 09:00 - 17:30
Σάββατο Κλειστά
Κυριακή Κλειστά

 

Καλέστε μας: (+357) 25 333 473

 

Για να αποφύγετε τυχόν χρόνο αναμονής, συνιστούμε να κλείσετε ραντεβού online ή τηλεφωνικά.

Πώς θα έρθω;

Απλά και γρήγορα! Το στίγμα πάνω στον χάρτη, σου δείχνει την πρόσβαση από κάθε σημείο της πόλης. Ένας μεγάλος ιδιόκτητος χώρος parking διασφαλίζει ότι δεν θα ταλαιπωρηθείς μόλις φτάσεις. Εσύ απλά επιλέγεις τον τρόπο που θα έρθεις και εμείς αναλαμβάνουμε να σε εξυπηρετήσουμε από κοντά στον εκθεσιακό μας χώρο.

Γιατί να έρθω;

Για να δω το κατάλληλο προϊόν για το σπίτι μου, που μου προσφέρει την ασφάλεια, τη λειτουργικότητα και τον σχεδιασμό που επιθυμώ. Σ' έναν ανανεωμένο εκθεσιακό χώρο, θα ανακαλύψω τη μεγάλη γκάμα υφών και επιλογών, καθώς και τις τελευταίες αρχιτεκτονικές τάσεις στο minimal design. Σε ένα χώρο 250 τ.μ. και με περισσότερα από 30 εκθέματα, είναι το μοναδικό μέρος στη Λεμεσό που μου προσφέρει όλες τις λύσεις συστημάτων αλουμινίου. Στο showroom θα βρω επιλογές όπως::

 • Παράθυρα & Μπαλκονόπορτες
 • Πόρτες Εισόδου
 • Υαλοπετάσματα
 • Πέργκολες και Λύσεις Εξωτερικών Χώρων

Ένας σύγχρονος χώρος για να περιηγηθείς ανάμεσα σε προηγμένα προϊόντα αλουμινίου της ALUMIL και να επιλέξεις αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σου.

 

 

 

Τι θα βρείτε στο Showroom μας;

 

 

Ποια μέτρα προστασίας ισχύουν κατά την επίσκεψή μου;

Λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί με την πανδημία του Κορωνοϊού, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για να είμαστε όλοι ασφαλείς. Γι’ αυτό διάβασε προσεκτικά τι πρέπει να κάνεις προτού έρθεις σε έναν εκθεσιακό μας χώρο:

 1. Θα πρέπει να έχεις προγραμματίσει ραντεβού για την επίσκεψή σου καλώντας στο (+357) 25 333 473 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας
 2. Δεχόμαστε ένα ραντεβού κάθε φορά, με τους επισκέπτες να μην υπερβαίνουν τα 3 άτομα. Μπορείς να φέρεις λοιπόν κάποιον φίλο ή σύντροφο και τον κατασκευαστή ή μηχανικό που σε συμβουλεύει. Εάν ήδη εξυπηρετείται κάποιο άλλο γκρουπ επισκεπτών, θα πρέπει να δείξετε λίγη κατανόηση παραμένοντας στον εξωτερικό χώρο του εκθετηρίου.
 3. Η μάσκα είναι υποχρεωτική κατά την προσέλευση, την οποία και θα πρέπει να φορέσεις πριν εισέλθεις στον εκθεσιακό χώρο. Δυστυχώς, ο υπεύθυνος του εκθεσιακού χώρου δε θα επιτρέψει την είσοδό σου χωρίς αυτήν.
 4. Καθ’ όλη τη διάρκεια της επισκέψεως όλοι οι παρευρισκόμενοι, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρώπων της Alumil, φορούν τις προστατευτικές τους μάσκες.
 5. Η χρήση αντισηπτικού είναι υποχρεωτική πριν την είσοδο.
 6. Επίσης, θα πρέπει να μας επιτρέψεις τη θερμομέτρησή σου με ηλεκτρονικό εξ’ αποστάσεως θερμόμετρο.Επίσης, χάρη στο προηγμένο σύστημα Smart Gate, πραγματοποιούμε εξ' αποστάσεως θερμομέτρηση υψηλής ακρίβειας κατά την είσοδό σου στο χώρο του εκθετηρίου.
 7. Τέλος, προτού ξεκινήσει η περιήγηση στον εκθεσιακό μας χώρο, θα πρέπει να συμπληρώσεις το απαραίτητο έντυπο ιχνηλάτησης.

Είναι μία γρήγορη και απολύτως αναγκαία διαδικασία που προσφέρει ασφάλεια τόσο σε κάθε επισκέπτη, όσο και στους δικούς μας ανθρώπους που εξυπηρετούν καθημερινά. Σ’ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και την τήρηση των κανόνων σ’αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες. Εάν χρειάζεσαι περαιτέρω βοήθεια, θα χαρούμε να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Δίκτυο κατασκευαστών

Βρείτε κοντά στην περιοχή σας αξιόπιστους κατασκευαστές του δικτύου συνεργατών μας

Δείτε εδώ