Alumil Cyprus
Choose your local website

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Βρείτε ό,τι χρειάζεστε ανάλογα με τις ανάγκες σας

Παρέχουμε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και το πιο ενημερωμένο υλικό, για να απαντήσουμε σε κάθε σας απορία. Ανεξάρτητα από την αγοραστική φάση στην οποία βρίσκεστε, εμείς μπορούμε να σας υποστηρίξουμε, ώστε να βρείτε αυτό που επιθυμείτε.

Eden Roc Residence

Το Eden Roc Residence είναι ένα πολυτελές συγκρότημα κατοικιών στο κέντρο της Λεμεσού, που προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες εφάμιλλες με αυτές που συναντάμε σε ξενοδοχεία 5 αστέρων. Σε απόσταση μόλις μισού χιλιομέτρου από το παραλιακό μέτωπο, το οικιστικό συγκρότημα αποτελεί μια εντυπωσιακή προσθήκη στον κτιριακό ιστό της Λεμεσού, συνιστώντας πόλο έλξης για όσους αναζητούν μια κατοικία υψηλών προδιαγραφών.

Η κτιριακή υποδομή του Eden Roc αναπτύσσεται γύρω από έναν όμορφα διαμορφωμένο κήπο, ενώ το μέγιστο ύψος του φτάνει στους 8 ορόφους. Αντλώντας έμπνευση από τις κομψές γραμμές πολυτελών θαλαμηγών, ο σχεδιασμός του κτιρίου μαγνητίζει το βλέμμα. Η οριζόντια ανάπτυξή του, που εκτείνεται σε μήκος άνω των 300 γραμμικών μέτρων, προσδίδει στο κτίριο μια αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς , διαφοροποιώντας το από τις συμβατικές κάθετες κατασκευές.

Στο εσωτερικό, τα διαμερίσματα του Eden Roc αποπνέουν μινιμαλιστική κομψότητα, που χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές και διακριτικές πολυτελείς πινελιές. Η ενσωμάτωση των προηγμένων συστημάτων αλουμινίου της ALUMIL συμπληρώνει άψογα τη συνολική αισθητική του οικοδομήματος. Το ανασυρόμενο SMARTIA S560 ενισχύει τη δομική στιβαρότητα και τον φυσικό φωτισμό, ενώ το ανοιγόμενο SMARTIA S67 προσφέρει υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και υδατοστεγάνωσης, συνθέτοντας ένα αρμονικό αρχιτεκτονικό σύνολο. Τέλος, το θερμομονωτικό σύστημα COMFORT M3  υποστηρίζει την κατασκευή, διασφαλίζοντας την αντοχή σε μεγάλα φορτία ανέμου.

Το Eden Roc Residence καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων του με μια σειρά από κορυφαίες παροχές, όπως spa, εξωτερική πισίνα, θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο και παιδική χαρά. Παρά το επιβλητικό του «ανάστημα», το Eden Roc αποπνέει εκλεπτυσμένη κομψότητα, ενσαρκώνοντας ένα μοναδικό μείγμα σύγχρονου σχεδιασμού και διεθνούς χαρακτήρα και θέτοντας νέα πρότυπα για τη σύγχρονη κατοικία.

 

Αρχιτεκτονική μελέτη: UHA London

Ταυτότητα έργου

Χώρα
Κύπρος
Πόλη
Λεμεσός
Έτος
2021
Αποθήκευση
Εταιρική Υπευθυνότητα

Διακυβέρνηση

72%

αύξηση των γυναικών σε όλα τα ιεραρχικά επίπεδα

Κοινωνία

11.959hrs

κατάρτισης των ανθρώπων μας και επαγγελματιών του κλάδου

Περιβάλλον

75%

χρήση ανακυκλωμένου αλουμινίου στην ετήσια παραγωγή μας

Αειφορία - Βιώσιμη Ανάπτυξη - Κοινωνική Προσφορά

Με όραμα οι επόμενες γενιές να κληρονομήσουν έναν τόπο όπου θα μπορούν να ζουν και να δημιουργούν όπως ονειρεύονται, επενδύουμε συστηματικά σε πρωτοβουλίες που μεγιστοποιούν το θετικό μας αποτύπωμα στους τομείς του Περιβάλλοντος, της Κοινωνίας και της Εταιρικής Διακυβέρνησης.