Alumil Cyprus
Choose your local website
poiotita

30 Χρόνια Πιστοποιημένη Ποιότητα

Το όνομα της ALUMIL συνδέθηκε από την αρχή της λειτουργίας της με την υψηλή ποιότητα. Εδώ και 30 χρόνια προσφέρουμε προϊόντα που έχουν ως στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων. Έχοντας πάντα ως γνώμονα την προσφορά άριστων προϊόντων, η εταιρεία μας έχει υιοθετήσει και ακολουθεί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, εφαρμόζοντας τις πιο αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου. Όλα τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποιητικά επίδοσης από τα πιο αναγνωρισμένα εργαστήρια και ινστιτούτα παγκοσμίως.
 
IFT Rosenheim

ift Rosenheim

Ιδρύθηκε το 1966 από μία ομάδα επιστημόνων, μηχανικών και επαγγελματιών διαφόρων τομών ειδίκευσης. Διαθέτει σύγχρονα εξοπλισμένα εργαστήρια που προσφέρουν μια ολιστική θεώρηση για την κατασκευή δομικών στοιχείων και κατασκευών. Κύρια δραστηριότητα του ινστιτούτου είναι η εκπόνηση μελετών και κατ’ επέκταση πιστοποιήσεων που απευθύνονται στη βιομηχανία παραθύρων, προσόψεων και θυρών, ανεξάρτητα από τα υλικά που χρησιμοποιούνται. Οι πιστοποιήσεις του ινστιτούτου καλύπτουν θέματα που σχετίζονται με τα πρότυπα, την έρευνα, τη διαπίστευση καθώς και την επαλήθευση των δοκιμών ή των υπολογισμών που πραγματοποιήθηκαν.
 

CSTB

Το γαλλικό επιστημονικό και τεχνικό κέντρο προσφέρει στους ενδιαφερόμενους ένα ευρύ φάσμα δοκιμών και παροχής πιστοποιήσεων των διαδικασιών παραγωγής. Οι έλεγχοι και οι μετρήσεις πραγματοποιούνται στο εργαστήριο του έκτασης 2500 τ.μ., το οποίο περιλαμβάνει τρεις μεγάλες εγκαταστάσεις δοκιμών και τέσσερις υποστηρικτικές εγκαταστάσεις. Πιο συγκεκριμένα, το CSTB πραγματοποιεί ελέγχους ώστε να εξασφαλίσει ότι η παραγωγή των θερμομονωτικών προφίλ αλουμινίου (συραφή προφίλ με την παρεμβολή θερμομονωτικού υλικού) συμβαδίζει με τις ενδεδειγμένες διαδικασίες όπως αυτές έχουν οριστεί βάσει προτύπων.
CSTB
 
ATI Intertek

ATI Intertek

Η Intertek, μία εκ των κορυφαίων εταιρειών παροχής λύσεων ποιότητας και ασφάλειας που απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών παγκοσμίως, πραγματοποίησε το 2013 την εξαγορά της Architectural Testing Inc. (ATI). Έτσι, συνδυάζοντας το δικό της κύρος με την εμπειρία μιας μεγάλης εταιρείας δοκιμών και πιστοποιήσεων οικοδομικών προϊόντων στη Βόρεια Αμερική, εγκρίνει την απόδοση των συστημάτων βάσει επιστημονικών μετρήσεων και κριτηρίων.
 

Passive House Institute

Το Ινστιτούτο Passiv House (PHI) είναι ένα ανεξάρτητο ερευνητικό ίδρυμα και μπορεί να χαρακτηριστεί ως το επίκεντρο στην έρευνα και την ανάπτυξη της ιδέας του παθητικού σπιτιού. Από το 1996 όταν και ιδρύθηκε, διατηρεί ένα συνεργατικό χαρακτήρα και βοηθά στην πιστοποίηση των κατασκευών σύμφωνα με το μοναδικό διεθνώς αναγνωρισμένο ενεργειακό πρότυπο επιδόσεων. 
Passive House Institute
 
Istituto Giordano

Istituto Giordano

Ένα ινστιτούτο που δεν περιορίζει τη λειτουργία του μόνο στον -υποχρεωτικό- τομέα των ευρωπαϊκών οδηγιών, αλλά επεκτείνει τη δραστηριότητά του προσφέροντας μετρήσεις και πιστοποιήσεις ποιότητας και απόδοσης βάσει της εθνικής νομοθεσίας. Επιπλέον της βασικής του λειτουργίας, διεξάγει ερευνητικές δραστηριότητες, καθώς επίσης αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την εκπαίδευση του ίδιου του συστήματος δοκιμών στους ενδιαφερομένους. Τα πιστοποιητικά του αναγνωρίζονται και γίνονται σεβαστά σε διεθνές επίπεδο.
 

UBAtc

Πρόκειται για τη μοναδική αρχή του Βελγίου που προσφέρει τεχνική έγκριση για τα κατασκευαστικά υλικά, τα προϊόντα, τα συστήματα και τους εγκαταστάτες. Παρέχει εθνικές και ευρωπαϊκές τεχνικές εγκρίσεις για υλικά, προϊόντα και συστήματα. Έτσι, καλύπτει κάθε απαίτηση, καθώς οι ευρωπαϊκές τεχνικές εγκρίσεις (ΕΤΑ) περιορίζονται αυστηρά στο ρυθμιστικό περιβάλλον και στην ευρωπαϊκή οδηγία 89/106/ΕΟΚ, ενώ οι εθνικές τεχνικές εγκρίσεις (ATG) είναι εθελοντικές αξιολογήσεις που καλύπτουν ρυθμισμένα και μη χαρακτηριστικά, αποδεικνύοντας την καταλληλότητα για την προβλεπόμενη χρήση.
UBATc
 
ITC

ITB

Το Ερευνητικό Ινστιτούτο Κτιρίων (ITB), για περισσότερο από 70 χρόνια, διεξάγει εργαστηριακές έρευνες που προορίζονται για τον κατασκευαστικό τομέα και αναλαμβάνει την επίβλεψη στην υλοποίηση και την πρακτική εφαρμογή των αποτελεσμάτων τους. Με την επίσημη εποπτεία του Υπουργείου Επενδύσεων και Οικονομικής Ανάπτυξης της Πολωνίας, χρησιμοποιεί τις πλέον σύγχρονες ερευνητικές μεθοδολογίες και εξειδικευμένο εξοπλισμό μέτρησης, υποστηρίζοντας την ανάπτυξη των κατασκευών τόσο στη χώρα όσο και στο εξωτερικό.
 

CLEB

Με κύρια δραστηριότητα στην Κεντρική & Βόρειο Αμερική παρέχει εμπεριστατωμένες μελέτες και πιστοποιήσεις που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των εταιρειών του βιομηχανικού κλάδου. Με εγκαταστάσεις γραφείων και εργαστηρίων σε Montreal, Chicago, Quebec, Ottawa, Truro και New York, έχει ισχυρή παρουσία και υψηλό κύρος. Οι πιστοποιημένες έρευνες που διεξάγονται βάσει παγκόσμιων προτύπων, επαληθεύουν τα αποτελέσματα των δοκιμών και των υπολογισμών που πραγματοποιούνται.
CLEB
 
WINTECH

WINTECH

Η βρετανική εταιρεία παρέχει υπηρεσίες που εντάσσονται σε ένα φάσμα δοκιμών και μετρήσεων προκειμένου να πιστοποιηθούν τα ελεγχόμενα προϊόντα ότι συμφωνούν με μία σειρά βιομηχανικών προτύπων και κανονισμών. Ενδεικτικά μπορούν να αναφερθούν ότι γίνονται εξειδικευμένες μελέτες που καλύπτουν τους κανονισμούς των CWCT, PAS 24, Secured by Design και των απαιτήσεων NHBC. Είναι σημαντικό να τονισθεί ότι η WINTECH συνεργάζεται και παρέχει της υπηρεσίες της σε εταιρείες παραγωγής υαλοπετασμάτων, υαλοπινάκων και κουφωμάτων.
 

EXOVA

Η Element Materials Technology και η Exova Group Limited, δύο από τις κορυφαίες εταιρείες εργαστηριακών δοκιμών, ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας έναν ισχυρό και αξιόπιστο συνεργάτη προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Στόχος είναι να πιστοποιηθούν τόσο τα υλικά όσο και τα προϊόντα των δοκιμών ότι πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και ικανοποιούν τις απαιτήσεις σε ασφάλεια στην τελική τους εφαρμογή, συνέπεια και εμπορεύσιμη ποιότητα, συμμορφώνονται με όλα τα σχετικά βιομηχανικά πρότυπα και τους κανονισμούς και τελικώς είναι κατάλληλα για το σκοπό που προορίζονται.
EXOVA
 
NCTL

NTCL

Το NTCL (National Certified Testing Laboratories) είναι ένα πλήρως αναγνωρισμένο, ανεξάρτητο εργαστήριο δοκιμών και μελετών για τις βιομηχανίες αρχιτεκτονικών και κατασκευαστικών έργων που λειτουργεί από το 1977, διαπιστευμένο κατά ISO / IEC 17025. Είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο κέντρο ερευνών, το οποίο παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε εταιρείες του βιομηχανικού κλάδου, με μεγάλη εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό. 
 

Riverbank Acoustical Laboratory

Το Riverbank Acoustical Laboratories, είναι μια αναγνωρισμένη από το NVLAP υπηρεσία ακουστικών δοκιμών που ιδρύθηκε από τον Wallace Clement Sabine το 1918. Η υπηρεσία δοκιμών παραμένει μια πολύ σεβαστή πηγή ανεξάρτητων δοκιμών ακουστικών υλικών. Το RAL ειδικεύεται σε STC (απώλεια μετάδοσης ήχου ανά ASTM E90), NRC (ηχοαπορρόφηση ανά ASTM C423), ΙΙC (μετάδοση ήχου πρόσκρουσης ανά ASTM E492) και δοκιμή ηχητικής ισχύος (ISO 6926). 
Riverbank Acoustical Laboratories
 
THOMAS BELL-WRIGHT

Thomas Bell-Wright International

Η Thomas Bell-Wright International Consultants είναι μια εξειδικευμένη μηχανογραφική εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι, η οποία από το 1995 παρέχει ανεξάρτητες υπηρεσίες δοκιμών, επιθεώρησης και πιστοποίησης (TIC) κατά κύριο λόγο για τον κατασκευαστικό κλάδο. Επικεντρώνεται σε μεγάλα εμπορικά κτίρια και παρέχει τις υπηρεσίες της προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχημένη οικοδόμηση αρχιτεκτονικών στοιχείων. Παράλληλα διασφαλίζει την ποιότητα και την απόδοση των υλικών των κτιρίων σε θέματα που αφορούν κινδύνους πυρκαγιών και ασφάλειας.
 

Α.Π.Θ

Ένα εκ των μεγαλύτερων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της Ελλάδας με έδρα την Θεσσαλονίκη, ιδρύθηκε το 1925 και δραστηριοποιείται κατά κόρον στον τομέα της εκπαίδευσης. Πέραν όμως από τον εκπαιδευτικό του χαρακτήρα, το Α.Π.Θ. «εκμεταλλεύεται» την τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει, παρέχοντας πιστοποιήσεις και εμπεριστατωμένες μελέτες ηχομείωσης συστημάτων αλουμινίου για συνεργαζόμενες εταιρείες του κλάδου.
Aristotle University Of Thessaloniki
 

Ε.Μ.Π

Με έδρα την Αθήνα και έτος ιδρύσεως το 1836 αποτελεί το αρχαιότερο τεχνολογικό ίδρυμα της Ελλάδας, συνεισφέροντας τα μέγιστα στην επιστημονική, τεχνική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Με την παροχή μελετών και πιστοποιήσεων ηχομείωσης και πυρασφάλειας, συνδέεται με την αγορά προσφέροντας ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε εταιρείες του κλάδου του αλουμινίου.
National Technical University of Athens
 

MT Group

Ο όμιλος MT ιδρύθηκε το 1980 και αντιπροσωπεύει μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες δοκιμών και επιθεώρησης υπηρεσιών που εξυπηρετούν τον κλάδο των κατασκευών στις μεσο-Ατλαντικές και βορειοανατολικές περιφέρειες. Οι δοκιμές που εκτελούνται στα σύγχρονα εργαστήρια της εταιρείας, γίνονται σύμφωνα με τις οδηγίες ASTM, AAMA, AASHTO, NVLAP ή Στρατού των Μηχανικών. Ενδεικτικά, οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν: εργαστηριακές, κτιριακές και γεωτεχνικές μελέτες, επιθεώρηση, διαχείριση QC και συμμαχίες συνεργασίας. Παράλληλα, παρέχονται αποτελέσματα ερευνών πάνω σε μελέτες υλικών σχετικές με το δομικό χάλυβα, τον οπλισμό, το σκυρόδεμα, την τοιχοποιία, την άσφαλτο και το χώμα. Επίσης, διεξάγονται ειδικές δοκιμές και επιθεωρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των παραθύρων, του μηχανισμού και του τοίχου.
MT GROUP
 
Hellenic Defence Systems

Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Ο όμιλος δημιουργήθηκε το 2004 έπειτα από συγχώνευση μεταξύ των εταιρειών του ελληνικού κράτους ΕΒΟ και ΠΥΡΚΑΛ. Όταν δημιουργήθηκε, ήταν ο κύριος οπλικός κατασκευαστής με πολλά εργοστάσια και χιλιάδες εργαζομένους. Παράγει μια σειρά προϊόντων που περιλαμβάνουν τα περισσότερα είδη όπλων σε χρήση σήμερα ανά τον κόσμο και διακρίνεται για την έντονη εξαγωγική της δραστηριότητα. Χάρη στην εξειδικευμένη γνώση και την πολυετή εμπειρία της, αναπτύσσει μία παράλληλη δράση η οποία ικανοποιεί τις ανάγκες της αγοράς σε πιστοποιήσεις για το χαρακτηρισμό των συστημάτων αλουμινίου ως «αλεξίσφαιρα».