Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

SPECIFIER

Sve o arhitekti

Svaki projekat koji preduzmete predstavlja novi izazov. Tu smo da vam pomognemo da svoju viziju ostvarite kroz napredne aluminijske sisteme koji mogu zadovoljiti i najzahtjevnije zahtjeve.

Svaki projekat koji preduzmete predstavlja novi izazov. Tu smo da vam pomognemo da svoju viziju ostvarite kroz napredne aluminijske sisteme koji mogu zadovoljiti i najzahtjevnije zahtjeve.

PODRSKA

Uz vas u svakoj fazi

Bez obzira na fazu vašeg projekta, pružamo podršku i istražujemo najbolja rješenja za vas. Naši iskusni inženjeri konsultanti iz našeg odjela prodaje uvijek su vam na raspolaganju, nudeći dizajn rješenja po mjeri za vaš projekat.
Vijesti

Međunarodni Cradle to Cradle Certified® Silver certifikat

ALUMIL je postao prva grčka tvrtka arhitektonskih aluminijskih sistema s međunarodnim certifikatom Cradle to Cradle Certified® Silver za širok raspon svojih proizvoda. Ovo je globalni standard za sigurne i održive, kružne proizvode stvorene s odgovornošću prema okolišu.

Saznaj više
Vijesti

Ellinikon Experience Centre: ALUMIL-ovi sistemi u novom orijentiru

Urbana regeneracija u Ellinikonu jedan je od najznačajnijih tekućih projekata u Grčkoj i diljem Europe. ALUMIL-ovo sudjelovanje u projektu ostvareno je kroz SMARTIA M7, visokoenergetski učinkovit sistem zid zavjesa.

Saznaj više
NOVI PROIZVOD

SMARTIA MF65: Recenzija

Naš novi proizvod za dvokrilna vrata nije samo toplinski izolirani sustav visokih performansi, već je i privlačan oku. Tanki aluminijski profili mogu izdržati do 140 kg po otvoru, idealno kombinirajući robusnost i minimalnu estetiku.

Otkrijte to
Vijesti

ALUMIL na BAU 2023

Po 13. put zaredom ALUMIL će biti prisutan na vodećem svjetskom sajmu arhitekture i graditeljstva.

Saznaj više

Aristides Dallas Architects

okt 31, 2023, 10:03 prijepodne
Title : Aristides Dallas Architects
Subtitle :
Url :
Category :
CTA :
Duration :
Sort order : 27
"Granica između interijera i eksterijera je izgubljena, a prostor ispod jedne betonske ploče djeluje jedinstveno" (govori o projektu "Lap Pool House"). "Ova dizajnerska namjera dovršena je upotrebom ALUMIL-ovog posebnog sistema koji je otvorio prostor. Ovaj ugaoni otvor ističe apstraktni dizajn zgrade i naglašava ujedinjenje odnosa između unutrašnjeg i vanjskog i pogleda prema horizontu."

Aristides Dallas
Page :
Load more comments
Thank you for the comment! Your comment must be approved first
Login to be able to comment
Comment by from