Alumil India
Choose your local website

Internship @ ALUMIL Romania

Dacă ești student în ultimul an sau masterand la Construcții, Politehnică, Arhitectură, Studii Economice, te așteptăm la noi!

Vino cu talentul și pasiunea ta pentru a-ți dezvolta cariera de inginerspecialist resurse umane, analist financiar/contabilspecialist marketingagent vânzărispecialist IT sau logistician!

Scopul acestui internship este de a te ajuta să îți conturezi imaginea cu privire la direcția profesională și de a dobândi experiență relevantă pentru viitorul tău. Ne dorim ca prin intermediul acestui program să îți putem facilita experiența de „real job” prin implicarea în diverse proiecte din departamentele de interes.  

Cum facem asta?

  • Ne vom ocupa de întocmirea profilui tău de personalitate din care să reiasă punctele forte și direcțiile profesionale cele mai potrivite pentru tine
  • Vom organiza diverse activități/jocuri de rol prin care să descoperim abilitățile tale principale
  • Vei participa la sesiuni de coaching one to one
  • Vei participa la activitățile zilnice ale companiei și îți vei testa aptitudinile în departamente precum HR, Finanțe, Marketing, IT, Logistică și Vânzări. 
  • Vei participa la sesiuni intensive de training-uri prin care poți afla informații utile pentru specialitatea ta dar și prin care poți dobândi un set de skill-uri absolut necesare în orice domeniu (public speaking, leadership, comunicare, time management etc.).

De ce să participi?

  • Pentru a te dezvolta personal și profesional
  • Pentru a acumula experiență în condiții reale de lucru
  • Pentru a te conecta cu alți tineri atât din București, cât și din restul țării
  • Pentru a face parte dintr-un proiect de internship derulat la nivel național
  • Pentru a putea avea oportunitatea de a fi selectat pentru un job part time/full time în cadrul companiei.

În plus, indiferent dacă la finalul programului vei alege să faci parte din echipa Alumil sau nu, vei avea posibilitatea de a fi selectat pentru un program de mentoring cu CEO-ul Alumil, care se va desfășura pe o perioadă de 3 luni.Perioada: 11 Aprilie – 11 Mai

Durata: 4 săptămâni

Program:

Vom organiza 3 sesiuni pe săptămână, a câte 2-3 ore fiecare sesiune iar activitățile planificate se vor desfășura în sistem hibrid (unele fizic la sediul din București, altele online).

Programul este flexibil, astfel încât să putem găsi soluții de participare pentru toți cei interesați. Dacă îți dorești să participi în programul nostru, te rugăm să ne trimiți CV-ul tău la adresa [email protected] până la data de 7 Aprilie și noi te vom contacta pentru a ne cunoaște. 😊