Alumil India
Choose your local website

Asistent Marketingu

  • Sherbim ndaj klientit nepermjet rrjeteve sociale: Facebook, Linkedin, Youtube, Ueb, email, etj.
  • Perpunimi i kerkesave apo leads-ave te ardhura nga rrjetet sociale dhe insertimi ne platforme CRM te rregjistruara si projekte apo leads-ave dhe trajtimi i tyre drejt kualifikimit te metejshem.
  • Te asistoje dhe promovoje fushatat e marketingut ne mjedisin e brendshem dhe te jashtem te kompanise.
  • Te raportoj mbi gjendjen e leads-ave dhe kerkesave qe vijne nga rrjetet sociale si dhe ndjekjen e tyre.
  • Pregatitje permbajtjeve informative si artikuj, intervista, newslettera kryesisht per median sociale.
  • Te promovoje pjesmarrjen e kompanise Alumil Albania ne konferenca, panaire, evente dhe ceremoni te ndryshme ne aspketin e reklamimit.
  • Te asistoje ne kontrollin e hyrje-daljeve te materialeve promocionale si dhe ato te printuara.
  • Perdorimi i platformave te brendshme ne planin e marketingut, data entry/planifikim te detyrave te perditshme