Alumil Cyprus
Choose your local website
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ

Τα πάντα για τον Αρχιτέκτονα

Κάθε έργο που αναλαμβάνετε αποτελεί μια καινούργια πρόκληση. Είμαστε εδώ για να συμβάλουμε στην πραγματοποίηση του οράματός σας, μέσα από προηγμένες λύσεις συστημάτων αλουμινίου, που μπορούν να καλύψουν ακόμα και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Κάθε έργο που αναλαμβάνετε αποτελεί μια καινούργια πρόκληση. Είμαστε εδώ για να συμβάλουμε στην πραγματοποίηση του οράματός σας, μέσα από προηγμένες λύσεις συστημάτων αλουμινίου, που μπορούν να καλύψουν ακόμα και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Μαζί σας σε κάθε στάδιο

Ανεξάρτητα από τη φάση που βρίσκετε το έργο σας, σας παρέχουμε υποστήριξη και διερευνούμε τις καλύτερες λύσεις για εσάς. Οι έμπειροι Σύμβουλοι Μηχανικοί μας, από το τμήμα Πωλήσεων της εταιρείας, βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας, παρέχοντας ειδικές σχεδιαστικές λύσεις για το project σας.
Πιστοποίηση

Διεθνής πιστοποίηση Cradle to Cradle Certified® Silver

Η ALUMIL έγινε η πρώτη ελληνική εταιρεία αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου με διεθνή πιστοποίηση Cradle to Cradle Certified® Silver για μια μεγάλη γκάμα προϊόντων της. Πρόκειται για το παγκόσμιο πρότυπο για ασφαλή και βιώσιμα, κυκλικά προϊόντα που δημιουργούνται με υπευθυνότητα προς το περιβάλλον.

Μάθετε περισσότερα
Τελευταία Νέα

Ellinikon Experience Centre: Τα συστήματα της ALUMIL στο εμβληματικό κτίριο

Η αστική ανάπλαση στο Ελληνικό αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα εν εξελίξει έργα τόσο στην Ελλάδα όσο και πανευρωπαϊκά. Η συμμετοχή της ALUMIL στο έργο συντελέστηκε μέσα από το σύστημα υαλοπετασμάτων υψηλής ενεργειακής απόδοσης SMARTIA M7.

Μάθετε περισσότερα
Νέο Προϊόν

Αποκωδικοποιώντας το Smartia MF65

Το νέο μας προϊόν για πτυσσόμενες πόρτες (φυσούνα) δεν είναι απλώς ένα θερμομονωτικό σύστημα υψηλών επιδόσεων, αλλά αποτελεί ένα ιδιαίτερο κομψοτέχνημα. Τα λεπτά προφίλ αλουμινίου μπορούν να υποστηρίξουν έως και 140 kg ανά φύλλο, συνδυάζοντας ιδανικά στιβαρότητα και minimal αισθητική.

Ανακαλύψτε το

Πιστοποιήσεις

Ιαν 13, 2023, 11:09 πμ
Title : Πιστοποιήσεις
Subtitle :
Url : /cyprus/specifiers/service-support/knowledgebase?doctype=certifications&productfamily=&search=
Category :
CTA :
Duration :
Sort order : 50
Page :
Load more comments
Thank you for the comment! Your comment must be approved first
Loginto be able to comment
Comment by from
Είπαν για Εμάς

«Βασικό στοιχείο αυτής της ιδιότυπης «σπηλιάς» (σ.σ. για το «Ncaved House») ήταν τα μεγάλα κάδρα με θέα τη θάλασσα ανατολικά αλλά και τα εσωτερικά αίθρια δυτικά, ενοποιώντας όλους των εσωτερικούς χώρους με το τοπίο. Ακριβώς σε αυτόν τον σκοπό βοήθησαν τα minimal συστήματα αλουμινίου της ALUMIL. Χρησιμοποιήσαμε μάλιστα το συρόμενο σύστημα SUPREME S650 της σειράς PHOS και η επιλογή αυτή μας δικαίωσε, με τη λειτουργικότητα αλλά και τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό της.»

Διαβάστε τη συνέντευξη
Είπαν για Εμάς

Αριστείδης Ντάλας (Aristides Dallas Architects)

«Το όριο μεταξύ εσωτερικού κι εξωτερικού χάνεται και ο χώρος κάτω από την ενιαία πλάκα από μπετόν μοιάζει ενιαίος (σ.σ. στο έργο «Lap Pool House»). Η σχεδιαστική αυτή πρόθεση ολοκληρώθηκε με τη χρήση του ιδιαίτερου συστήματος της ALUMIL για το άνοιγμα του χώρου. Το γωνιακό αυτό άνοιγμα αναδεικνύει τον αφαιρετικό σχεδιασμό του κτιρίου και τονίζει την ενοποίηση της σχέσης του μέσα με το έξω και με τη θέα προς τον ορίζοντα.»

Διαβάστε τη συνέντευξη
Είπαν για Εμάς

Τάσος Γεωργαντζής (Urban Soul Project)

«Mε την ALUMIL έχουμε εξαιρετική συνεργασία σε μερικά από τα απαιτητικότερα έργα μας. Η αδιαπραγμάτευτη υψηλή ποιότητα και η δυνατότητα παραγωγής ειδικών κατασκευών κουφωμάτων, είναι μοναδικά χαρακτηριστικά της ALUMIL. Ειδικά για το «Zeus is Loose», το ζήτημα των κουφωμάτων ήταν κρίσιμο λόγω του μεγέθους τους (στην ουσία άνοιξε όλη η όψη, οι τοίχοι πλήρωσης αφαιρέθηκαν και έμεινε μόνο ο δομικός σκελετός).»

Διαβάστε τη συνέντευξη