Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

Jayabheri The Peak: ALUMIL sistemi u indijskoj metropoli

Hajderabad je 4. najnaseljeniji indijski grad. To je metropola od skoro 7 miliona ljudi koja predstavlja komercijalno i poslovno središte istočne i centralne Indije. Nedavno je na zapadnoj strani grada podignut impozantan stambeni kompleks sa 3 kule koji se ističe svojim dizajnom.

„The Peak“ građevinske kompanije Jayabheri sastoji se od tri kule od 29 spratova, od kojih su dve povezane preko nadvožnjaka. Genesis Planners arhitektonska kompanija odgovorna za impresivan projekat. Kako kažu „dizajn je evoluirao iz dijaloga i istraživanja u zdanje koje odražava spoj arhitektonske filozofije i savremene svrhe“. Vrijedi napomenuti da je projekat dobio LEED sertifikat, što dokazuje njegov održivi dizajn i nizak ekološki otisak objekta.

U unutrašnjosti objekta, udobnost i luksuz igraju ključnu ulogu. Apartmani imaju kvalitetan namještaj, funkcionalne prostore i nesmetan pogled. I funkcionalnost i prirodno osvjetljenje su poboljšani ALUMIL-ovim aluminijumskim sistemima koji opremaju projekat. Tačnije, u stanovima se nalaze klizni sistemi SMARTIA M14600 & COMFORT M900, koji nude eleganciju i idealni su za topliju klimu. Pored toga, „The Peak“ ima i robusni okretno-nagibni SMARTIA M15000, dok je za ulazna vrata korišćen toplotno izolovani sistem SMARTIA M9660, koji obezbjeđuje visoke energetske performanse, povećan nivo bezbjednosti i jednostavnost korišćenja.

„Jayabheri The Peak” u Hajderabadu je stambeni projekat koji – kroz svoj dizajn – izražava suštinu visokog kvaliteta i luksuznog načina života. ALUMIL-ovi sistemi upotpunjuju konačni rezultat i ističu fleksibilnost konstrukcije i širok portfolio proizvoda kompanije. Na taj način, brend ALUMIL stoji na čelu najautentičnijih projekata na svetu.

Dodaj u favorite