Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

Eden Roc Residence: Luksuzni stambeni kompleks koji bira ALUMIL

Jedna od glavnih prednosti koje luksuzni stambeni kompleks može da pruži je vrhunska usluga poput hotelske. Rezidencija Eden Roc je sličan primjer. Zgrada je impresivan dodatak urbanom tkivu Limasola i predstavlja veliku atrakciju za one koji traže rezidenciju sa visokim standardima.

Lokacija Eden Roc-a je odlična, jer se nalazi u centru Limasola, samo pola kilometra od obale mora. Infrastruktura zgrade je razvijena oko lijepo uređene bašte i njena maksimalna visina je 8 spratova. Karakterističan dizajn Eden Roc-a podsjeća na superjahtu i odmah privlači pažnju. Naglašen je horizontalni pristup razvoja (proteže se preko 300 linearnih metara u dužinu) i ova činjenica čini gradnju prijatnijom i upadljivijom. 

 

 

Enterijer apartmana Eden Roc prati minimalistički dizajn, sa jednostavnim linijama i malim dozama luksuza. ALUMIL-ovi sistemi savršeno odgovaraju ukupnoj estetici zgrade. S jedne strane podizno-klizni SMARTIA S560 koji pruža robusnost, poboljšavajući prirodno osvjetljenje, a sa druge strane sistem SMARTIA S67 sa šarkama,  koji nudi visok nivo izolacije i vodonepropusnost, izuzetno upotpunjuju ukupan utisak. Toplotno izolovani sistem COMFORT M3 podržava konstrukciju, obezbjeđujući otpornost na velika opterećenja vjetrom. Glavni sadržaji za posjetioce Eden Roc-a su: spa, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, teretana i igralište.

 

 

Rezidencija Eden Roc, iako impozantna kao konstrukcija, ostaje otmjena. To je zgrada jedinstvenog dizajna i međunarodnog karaktera, još jedan od modernih stambenih projekata koji su opremljeni ALUMIL-ovim naprednim aluminijumskim sistemima.

Dodaj u favorite