Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

SMARTIA S67 URBAN: Nova rješenja za ulazna vrata

ALUMIL-ov toplotno izolovani sistem sa šarkama SMARTIA S67 URBAN je jedinstven jer kombinuje industrijski stil sa visokim nivoima performansi. U cilju daljeg razvoja sistema, nedavno smo lansirali nova rješenja za ulazna vrata.

S67 URBAN ima potpuno moderan dizajn. Istovremeno, omogućena je podjela stakla na manje dijelove kreirajući klasične rešetkaste prozore, poput onih od pravog čelika. Isto se može postići i sa rješenjima za ulazna vrata. Nove tipologije vrata mogu se otvarati prema unutra ili prema spolja. Za njihovu konstrukciju može se koristiti isti profil krila i rama, kao što se dešava kod tipologija prozora i dvorišnih vrata. Ovo dovodi do uniformnosti koja savršeno upotpunjuje estetiku.

Dodatni profil se koristi samo po visini, za ugradnju brave, za koju postoji mogućnost jednostrukog ili trostrukog zaključavanja. U skladu sa šarkama, mogu se koristiti i teške, kao i skrivene, za minimalniji rezultat. Vrijedi napomenuti da se, zahvaljujući korišćenju istih dodataka kao i kod tipologija prozora, izgradnja ulaznih vrata S67 URBAN postiže kroz održive prakse i usvajanjem modela cirkularne ekonomije.

Nova rješenja za ulazna vrata daju SMARTIA S67 URBAN još veću fleksibilnost, za kompletne konstrukcije koje se ističu, nudeći udobnost, sigurnost i visoku estetiku.

Dodaj u favorite