Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

Wilde Staycity ApartHotel: ALUMIL sistemi u rastućem području Londona

Model hotela koji uključuje apartmane umjesto jednostavnih soba je nešto što počinje da stiče međunarodnu popularnost. Takozvani apart-hoteli („apart“ od riječi „apartman“) je novi trend koji posjetiocima nudi potpuno novu opciju smještaja, sa drugačijim pogodnostima u odnosu na konvencionalni hotel.


U Aldgejtu, jednoj od oblasti Londona o kojima se mnogo raspravljalo, Staycity Hotel Group je napravio novu zgradu za smještaj u svom već širokom spektru. Ovo je Wilde Aldgate Tower Bridge, novo Staycity rješenje za smještaj koje prati logiku apartmana u okviru hotelske infrastrukture. Novi „aparthotel“ – dizajnirao je Dekter Moren Associates – koji pripada seriji Vajld i inspirisan je Oskarom Vajldom, obećava iskustvo koje će ponuditi luksuz, udobnost i iznad svega, toplinu doma.


Među 156 apartmana i studija Wilde Aldgate Tower Bridge, posjetilac može pronaći prostor koji mu najviše odgovara. Temeljno dizajnirani apartmani sa vrhunskim namještajem, modernim kuhinjama i kućnim aparatima etabliranih brendova, nose posebnu atmosferu intimnosti, dok recepcija koja radi 24 sata i hotelske usluge savršeno dopunjuju besprijekoran i hibridni doživljaj smještaja. Moderni stanovi su opremljeni ALUMIL-ovim izuzetnim okretno-nagibnim sistemom SUPREME S77, koji doprinosi ukupnom pristupu dizajnu i istovremeno pruža visoku efikasnost u smislu toplotne izolacije, smanjenja zvuka i vodonepropusnosti.


Wilde Aldgate Tower Bridge iz Staycity Aparthotels je savremeni apartman-hotel u jednoj od najperspektivnijih oblasti Londona. ALUMIL-ovi sistemi konstantno podržavaju zahtjevne projekte, uvijek ispunjavajući sve zahtjeve, kombinujući visoke performanse i estetiku bez premca.
Dodaj u favorite