Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

ALUMIL blista na dodjeli nagrada „Dijamanti grčke ekonomije 2021“

Moto ALUMIL-a „Gradimo savršenstvo svaki dan“ karakteriše svaki aspekt aktivnosti kompanije. Nedavno je kompanija dobila posebno priznanje na događaju „Dijamanti grčke ekonomije 2021“!


Tokom ovogodišnjeg, 18. izdanja godišnjeg Foruma, nagrađene su najzdravije i najbrže rastuće kompanije u zemlji. Preciznije, ove korporacije su se izdvojile među 10.000 najvažnijih kompanija, na osnovu 5 ekonomskih pokazatelja. ALUMIL, kao vodeća sila više od 3 decenije u oblasti primjene aluminijuma, dobio je počasno priznanje za nekoliko inovativnih poslovnih aktivnosti u Grčkoj i inostranstvu. Ova nagrada je upotpunila značajan napredak koji je postignut u vezi sa administrativnom i digitalnom transformacijom, velika ulaganja u oblasti istraživanja i razvoja, inovativne inicijative poput ArXellence i ALUMIL Academije, što je najvažnije, njeno sve veće prisustvo na međunarodnim tržištima.


Menadžer prodaje za Grčku i Kipar, g. Giorgos Pappas, primio je nagradu u ime kompanije. Tokom svog govora g. Pappas je podvukao da „rezultati naših napora opravdavaju naš naporan rad. To je evidentno u brzom povećanju prometa i profitabilnosti Grupe. ALUMIL je 2020. godine ostvario profit prije oporezivanja od 10,96 miliona evra i promet od 241 milion evra. Na osnovu procjena, očekuje se da će promet u prvoj polovini 2021. godine porasti više od 26% u odnosu na prvu polovinu 2020. godine, potvrđujući pozitivne poruke za dalji rast Grupe.
Dodaj u favorite