Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

“BRAVO Awards”: ALUMIL je nagrađen za korporativno upravljanje

U ALUMIL -u težnja ka savršenstvu se ne odnosi samo na gradnju, već utiče na svaki aspekt korporativnih aktivnosti, bilo da se radi o internim aktivnostima ili saradnji sa eksternim partnerima.


ALUMIL je nedavno učestvovao u „BRAVO Sustainability Dialogues & Awards 2021“ gdje smo predstavili neke od svojih najvažnijih korporativnih aktivnosti. Na kraju smo nagrađeni za inicijativu «Diskusija u vezi sa odnosima zaposlenih» u okviru sekcije „Upravljanje“. Tačnije, ova nagrada se odnosila na istraživanje zadovoljstva zaposlenih koje kompanija sprovodi svake godine, kako bi poboljšala svoje radno okruženje. Kroz ovaj godišnji dijalog odnosi između zaposlenih i top menadžmenta postaje snažniji, istovremeno se identifikuje prostor za napredak. Što je još važnije, ovo je prilika da ljudi iz kompanije budu saslušani, da izraze svoje mišljenje i podijele svoje iskustvo u vezi sa svojim radnim okruženjem.


„BRAVO Sustainability Dialogues & Awards 2021“ predstavlja forum sa više zainteresovanih strana - instituciju koja ima za cilj da nagradi kompanije i same kompanije koje čine  korake ka modernom i zdravom radnom okruženju.  Nagrada za ALUMIL predstavlja čast i inspiraciju da nastavimo svoje djelovanje zasnovano na vrijednostima održivosti.
Dodaj u favorite