Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

SMARTIA M9660 PHOS: ALUMIL-ov novi sistem sa izuzetno minimalističkim prozorskim krilom

SMARTIA M9660 je jedan od najuspješnijih ALUMIL-ovih okretnih sistema, mnoštvo kupaca ga bira u širokom spektru projekata širom svijeta. Nedavno je na M9660 dodata nova nadograđena verzija, sistem SMARTIA M9660 PHOS. Ovaj dodatak otvara novo poglavlje u dugoj istoriji sistema.

Filozofija „PHOS“ sistema je vodeća u kompaniji ALUMIL kada je u pitanju dizajn. Uključivanje M9660 u ovu elitnu listu sistema podiže njegove ionako visoke mogućnosti. Jedna značajna promjena je činjenica da je M9660 obogaćen tipologijama skrivenih krila, nečim što poboljšava njegov stilski identitet. Takođe, vidljivi aluminijum je smanjen na 70,5 mm, zadovoljavajući savremene arhitektonske zahtjeve za minimalističkim dizajnom.

Vrijedi napomenuti da je M9660 PHOS idealan za holistički i objedinjeni rezultat u slučaju projekata koji zahtijevaju i standardnu (M9660) i minimalističku tipologiju (M9660 PHOS). SMARTIA M9660 PHOS dostupan je u dvije verzije toplotne izolacije - Standardnoj i Hi - koja pruža fleksibilnost u pogledu svoje energetske efikasnosti i ukupnih performansi. Sistem je sertifikovao međunarodno poznati institut „ift Rosenheim“ sa propusnošću vazduha u klasi 4, vodonepropusnošću u klasi 7A (300 Pa) i otpornošću na opterećenje vjetrom na nivou C3 / B3.

SMARTIA M9660 PHOS je moderno rješenje za projekte sa različitim potrebama. U pitanju je sistem koji kombinuje kvalitetan, impresivan dizajn u skladu sa savremenim arhitektonskim trendovima, a ima posebno konkurentnu cijenu što planiranje svakog projekta čini jednostavnijim!

Dodaj u favorite