Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

AlumilCal savjeti i trikovi: Širimo bazu znanja naših partnera

U ALUMILU „Svakodnevno gradimo savršenstvo“ i ovo nije samo moto. Ova fraza je raširena u svim aspektima ALUMIL Grupe i predstavlja jedan od glavnih stubova naše korporativne kulture. U tom smislu, neprestano pokušavamo da unaprijedimo vještine naših partnera, pružajući im sve korisne informacije  kako bismo poboljšali kvalitet njihovih projekata. Da bismo to postigli, osmislili smo seriju webinara sa nekoliko tema. Nedavno smo pokrenuli novu seriju "AlumilCal Tips n’ Tricks"!

Šta su “AlumilCal Tips n’ Tricks”?

Radi se o seriji od sedam webinara, a tema im je ALUMIL-ov napredni softver AlumilCal, koji je posebno dizajniran za obradu, proizvodnju i troškove profila. Ova 7-dijelna serija webinara namjenjena je ALUMIL-ovim partnerima -fabrikatorima koji žele da dobiju više informacija o inovativnom softveru i korišćenju njegovih širokih mogućnosti. 

 

Koje su teme webinara?

Sedam webinara osmislili su profesionalci ALUMIL akademije, kako bi - za samo 20 minuta - pružili sve korisne informacije učesnicima, na jednostavan i razumljiv način. Svaki webinar pokriva drugu temu, tako da bi na kraju serije ljudi koji su učestvovali mogli da imaju jasnu predstavu o softveru i njegovoj ispravnoj upotrebi. Odjeljci su:

 

  • 1. webinar - Brza i jednostavna izrada prozora
  • 2. webinar - Brza i laka konstrukcija vrata
  • 3. webinar - Ugradnja ALUMIL-ovog sistema SUPREME S700
  • 4. webinar - Brza i jednostavna ugradnja zid zavjesa
  • 5. webinar - Vaši izvještaji u AlumilCal-u
  • 6. webinar - Procjena projekta sa AlumilCal-om, 1. dio
  • 7. webinar - Procjena projekta sa AlumilCal-om, 2. dio

 

Stalna obuka - Vrhunske konstrukcije

Serija od 7 online seminara o softveru AlumilCal i njegovom širokom spektru mogućnosti dio je ALUMIL-ove opšte filozofije unapređenja kvaliteta rada svojih partnera, pružajući podršku u kreiranju projekata koji se ističu vrhunskim kvalitetom i funkcionalnošću. Stalno ažurirani webinari Akademije ALUMIL ističu naš cilj da proširimo tehničko znanje naših fabrikatora. Pružajući podršku, osiguravamo da krajnji kupac dobije besprijekoran proizvod koji će zadovoljiti njegove potrebe.

Dodaj u favorite