Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

SMARTIA M35: Novi sistem minimalističkih zid-zavjesa sa izuzetnim performansama!

Savremeni arhitektonski trendovi promovišu minimalne linije, jednostavnost, prirodno osvjetljenje u unutrašnjosti i visok nivo performansi koji poboljšavaju održivost. SMARTIA M35 je savremeni sistem zid-zavesa koji kombinuje sve gore navedeno, pružajući proširene mogućnosti za razne projekte.

Superiornost M35 leži u njegovoj fleksibilnosti i izuzetnom minimalističkom dizajnu. Praktično, to je sistem sa samo 35 mm vidljive aluminijumske širine. Ova činjenica čini ga izuzetnim rješenjem za projekte sa takvim preduslovom, npr. predvorja hotela, fasade muzeja, izložbeni prostori, izloge trgovinskih lanaca i zgrade kojima je uopšte potrebna prozirna fasada.

Pored dizajna, M35 se ističe i svojim performansama. Nivoi toplotne izolacije sistema su veoma visoki, što u potpunosti pokriva potrebe svakog projekta. Slično tome, performanse u pogledu vodonepropusnosti i vazduha su takođe odlične, osiguravajući sigurno okruženje, pod bilo kojim vremenskim uslovima. Na kraju, potreban je sistem zid-zavesa koji uključuje izuzetne statičke performanse. U tom smislu, M35 dokazuje da se njegov minimalistički dizajn može savršeno kombinovati sa robusnošću i statičkom trajnošću, što je odlična opcija za zgrade koje zahtijevaju i eleganciju i trajnost.

Arhitektonski ambiciozne konstrukcije podigle su ljestvicu za bilo koji novi projekat. Isto se dogodilo sa potrebom za visokim energetskim performansama. SMARTIA M35 je dizajniran da udovolji ovim zahtjevima i poboljša zgrade ne samo estetski, već i u pogledu toplotne izolacije, statičke robusnosti i nepropusnosti za vazduh / vodu. Djeluje da je ovaj visokokvalitetni sistem kompanije ALUMIL uspio u namjeri da “ispuni” sva navedena polja!


Dodaj u favorite