Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

Alumilovi izložbeni saloni: Vrhunsko iskustvo za svakog posjetioca

U ALUMIL-u u potpunosti razumijemo značaj konsultacija za naše kupace prilikom testiranja i korišćenja proizvoda koje razvijamo, prije konačnog izbora. Zato smo otvorili izložbene salone koji mogu pružiti jedinstveno iskustvo svakom našem posjetiocu.

                                                                                                  Mreža
Snažno međunarodno prisustvo ALUMIL-a pokrenulo je potrebu za otvaranjem lokacija u kojima bi kupci mogli da vide naše sisteme i razgovaraju o njima sa predstavnicima kompanije. Naše specijalizovano osoblje u našim lokalnim izložbenim salonima ima duboko znanje ne samo o našim proizvodima, već i o posebnim elementima svakog tržišta, pružajući visokokvalitetnu prilagođenu uslugu.

 

Iskustvo

Posjetilac koji je rezervisao posjetu dolazi u izložbeni prostor. Tamo ga dočekuje jedan od naših konsultanata. Nakon početne diskusije o razlogu posjete i zahtjevima za potrebe kuće ili profesionalnog prostora, naši konsultanti u izložbenom salonu upoznaju posjetioca sa adekvatnim proizvodima. Unutar izložbenog salona kupac ima priliku da koristi razne uzorke naših proizvoda u stvarnim dimenzijama, dodirne ih ili testira njihovu funkcionalnost, dok specijalizovani savjetnik iz ALUMIL-a ostaje na raspolaganju kako bi odgovorio na svako pitanje. Tokom obilaska, posjetilac može da uporedi proizvode i uz pomoć naših konsultanata identifikuje sistem koji odgovara njegovom / njenom projektu. 

Virtuelne ture

Prošla godina, sa pandemijom koronavirusa koja je promijenila globalni status kvo, jasno je dokazala da kompanije mogu da koriste tehnologiju da stupe u kontakt sa svojim kupcima, čak i u teškim situacijama. U ALUMIL-u smo već išli tim putem i od početka pandemije omogućili virtuelne obilaske naših salona. Kroz naše napredne virtuelne obilaske naših prodajnih salona u Atini i Solunu u Grčkoj, posjetioci naše web stranice mogu da se kreću između naših proizvoda, baš kao što bi to činili i da su zaista bili tamo. Ova druga vrsta obilaska daje posjetiocima prvi utisak o našim sistemima, bez potrebe za napuštanjem kuće! Čak i ako neko zakaže fizičku posjetu našim objektima, virtuelna tura može pružiti određeni aspekt onoga što će posjetilac vidjeti kada dođe u izložbeni prostor. Konačno, virtuelne ture su veoma korisne za ljude u regionima u kojima ALUMIL još uvek nije napravio izložbeni salon. Tako svaki kupac, bez obzira gdje živi, može doživjeti naše prodajne salone i saznati više o našim proizvodima.

 

ALUMIL-ovi izložbeni saloni su dizajnirani za vas

Izložbeni saloni ALUMIL-a sadrže sve elemente koji čine našu kompaniju posebnom: visok kvalitet, izvrsna usluga, istraživanje za potrebe kupaca i naravno strast prema onome što radimo. Stalnim usavršavanjem naših prodajnih salona i opcija koje pružaju uspjevamo da pojačamo uzbuđenje u iskustvu kupaca, imajući za cilj da našim posjetiocima ostavimo najbolji utisak i puno informativnih odgovora o potrebama vezanim za njihov prostor.

Dodaj u favorite