Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

Nova verzija sa naprednim tipologijama za svaku potrebu

Toplotno izolovani klizni sistem SMARTIA S350 dobro je poznat po svojim ravnim, minimalističkim linijama i fleksibilnosti u procesu izrade i ugradnje. Ovaj napredni sistem kompanije ALUMIL sada pruža tri (3) nove tipologije kroz svoju novu verziju SMARTIA S350 LT. Stoga postaje potpuniji, nudeći sofisticirana rešenja za svaki projekat.


Tri (3) nove tipologije uključuju:

  • uski preklopni profil od 25 mm
  • niski prag 32 mm
  • tanko krilo 76 mm

Nove tipologije poboljšavaju sistem u mnogim aspektima. Konkretno, uski vertikalni preklopni profil doprinosi estetskom poboljšanju podržavajući minimalistički pristup uskim vidnim linijama što stvara bolju atmosferu za stanovnike. Pored toga, tanji profil krila poboljšava minimalistički stil zbog njegove minimalne vidljive širine aluminijuma. Treća tipologija sa niskim pragom je veoma važna, jer donosi lakoću upotrebe i bolju dostupnost starijim ljudima i djeci. Pored toga, zbog svojih malih dimenzija, idealna je opcija za zamjenu okvira u starijim stambenim objektima.

Performanse S350 LT sertifikovane su od strane  međunarodno priznatog instituta ift Rosenheim: propusnost vazduha u klasi 4, vodonepropusnost u klasi 7A (300 PA) i otpornost na udar vjetra u klasi C2. Na kraju, vrijedi napomenuti da se tri (3) nove tipologije mogu savršeno kombinovati sa starijima koje podržavaju širi preklopni profil, deblje krilo ili standardni prag. Kao rezultat, ovo je izuzetno fleksibilan proizvod koji se može izraditi po mjeri, u skladu sa posebnim zahtjevima svakog projekta.

SMARTIA S350 je sistem koji nudi izuzetne performanse i ekonomičnost. To je rješenje koje je pogodno za bilo koju klimatsku zonu. Naročito u slučajevima renoviranja ili zamjene starih okvira, sistem pruža ogromnu fleksibilnost konstrukcije i različite mogućnosti prilagođavanja!

Nove tipologije možete pronaći u našoj bazi znanja pod imenom SMARTIA S350 LT.

Dodaj u favorite