Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

Upoznajte nove izvanredne ALUMIL-ove sisteme za ograde!

ALUMIL, kao vodeća kompanija na polju arhitektonskih aluminijumskih sistema, uvijek je u potrazi za novim rješenjima kojima će obogatiti svoj portfolio proizvoda i pokriti više potreba i zahtjeva svojih kupaca.

Sledeći ovaj pristup kontinuiranog širenja palete proizvoda, kompanija je uložila velika sredstva u svoju novu seriju OUTDOORS. Spoljno područje stambenog ili poslovnog prostora važno je polje i trebalo bi da bude u skladu sa visokim standardima kako bi se poboljšao svakodnevni život ljudi. Zbog toga je naša kompanija razvila 3 nova napredna sistema ograde koji nude širok spektar izuzetnih rješenja u pogledu performansi i dizajna.


Sistemi SMARTIA FC10, FC60 i FC80 i razvijeni su da zadovolje najzahtevnije potrebe. SMARTIA FC10 je poseban sistem ograda opremljen aluminijumskim i / ili Woodalux lamelama koje su postavljene vertikalno bez okvira, stvarajući u potpunosti minimalistički izgled. SMARTIA FC60 je kompletan aluminijumski sistem ograde sa aluminijumskim i / ili Woodalux lamelama koje su pričvršćene na stubove, uglavnom sa spoljne strane. I na kraju, SMARTIA FC80 je napredni i multiformni sistem koji nudi više rješenja koja mogu postati dragocjeni alat za svakog arhitektu u bilo kom projektu. Njegove glavne karakteristike su umetnuta žaluzina između stubova i široka paleta različitih dekorativnih elemenata.

3 nova sistema ALUMIL-ovih ograda ističu se robusnošću, širokim spektrom tehničkih rješenja i visokim nivoom prilagođavanja, konstantno pružajući jedinstven rezultat. Kombinacija izuzetnog kvaliteta, zajedno sa bogatim mogućnostima prilagođavanja prema zahtjevima svakog projekta, osnovna je vrijednost svakog proizvoda koji naša kompanija razvija.

Dodaj u favorite