Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

ALUMIL dobija najkvalitetniji sertifikat za plastifikaciju

Naša kompanija postaje prva industrija u Grčkoj sa Premium Coater & Sea Proof Plus sertifikatom za aluminijumske arhitektonske sisteme od strane GSB International.

Kao vodeća kompanija u oblasti arhitektonskih aluminijumskih sistema, stalno podižemo ljestvicu kvaliteta u svakom pogledu. Međunarodni sertifikati proizvoda kompanije i napredni proizvodni procesi su najbolji dokaz za to.

Nedavno, u kontekstu kontinuiranog razvoja i osiguranja vrhunskog kvaliteta, dobili smo pečat „Premium Aluminium Coater“ od Međunarodne asocijacije GSB. Ova nedavna napredna sertifikacija zaokružuje dugogodišnju saradnju sa GSB asocijacijom, jer je ALUMIL bila prva grčka kompanija za ekstrudiranje sa GSB sertifikatom za površinsku plastifikaciju od 2003. godine.


Nakon zahtjevnih ispitivanja i pregleda, osigurana je adekvatnost opreme i stroge kontrole koje kompanija primjenjuje tokom svake faze površinske obrade. Pored toga, kompanija je dobila dodatni pečat ‘’Sea Proof Plus“ za postupak pre-eloksacije. Pre-eloksacija je alternativna prethodna obrada praškaste prevlake sa najvišom zaštitom obloženih aluminijumskih profila od vlaknaste korozije.

Od svog osnivanja neprekidno se trudimo da proizvodimo arhitektonske i industrijske aluminijumske sisteme u skladu sa najnovijom tehnologijom i zahtjevima tržišta, zadržavajući svoju vrijednost i uvijek uzimajući u obzir ekološke postupke. Pored toga, moto ALUMIL-a je ‘’Svakodnevno gradimo savršenstvo“, a ovakvi sertifikati na najbolji način ističu kulturu kompanije.


Dodaj u favorite