Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

SMARTIA M78: Pogledajte novi sistem naprednih prefrabrikovanih zid zavjesa

U modernoj građevinskoj industriji „vrijeme je novac“. Zbog toga bi građevinski projekti trebalo da poštuju rokove dok ostaju u okviru planiranog budžeta. ALUMIL SMARTIA M78 je jedinstveni sistem zid zavjesa koji može doprineti postizanju oba gore navedena cilja, jer je isplativo rješenje koje kombinuje kvalitet i jednostavnost izrade.
SMARTIA M78 ima niz prednosti koje ga razlikuju od konkurencije. Estetski prati globalni arhitektonski minimalistički trend. Takođe, njegovo strukturno silikonsko zastakljivanje nudi osjećaj jedinstva na spoljnoj površini fasade, omogućavajući prirodnom svjetlu da ulazi nesmetano. Štaviše, instalacija sistema postaje izuzetno jednostavna, s obzirom na to da su njegove modularne jedinice - uključujući stakla - prefabrikovane. Dakle, tokom procesa instalacije zahtjevi za radnom snagom i opremom su minimalni, što doprinosi nižim troškovima i bržim građevinskim postupcima.

Pored toga, prednosti sistema se odnose i na njegove tipologije. SMARTIA M78 nudi mnoštvo rješenja: fiksne jedinice, jedinice sa projektovanim prozorima ili zglobnim prozorima, uključene su u njegovu bogatu paletu tipologija. Dalje, uglovne konstrukcije i integracija aluminijumskih žaluzina, takođe su dostupne mogućnosti potencijalnog prilagođavanja. Svestranost M78 omogućava prilagođena rješenja u zavisnosti od zahtjeva, što ga čini idealnim izborom za zahtjevne projekte.
SMARTIA M78 sadrži sve karakteristike koje bi savremeni jedinstveni sistem zid zavjesa trebalo da ima. Jednostavnost instalacije i konkurentni troškovi u kombinaciji sa povećanom statičkom robusnošću, otpornošću na opterećenje vjetrom i višestrukim opcijama prilagođavanja dokaz su njegove superiornosti. Zaključno, M78 je pouzdan izbor za visokogradnje sa zahtjevnim rokovima i povećanim zahtjevima kvaliteta.

Dodaj u favorite