Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

ALUMIL Smart Gate u zgradi predsjedništva Republike Kipar

ALUMIL Smart Gate, napredni uređaj za beskontaktno mjerenje temperature, postavlja se na sve veći broj zgrada širom svijeta, pružajući visoko precizne rezultate i funkcionišući kao preventivna mjera.
Inovativni uređaj postavljen je u nekoliko značajnih zgrada, poput Muzeja Akropolja u Atini, Grčka ili Parlamentarne skupštine u Mađarskoj. Uređajem je nedavno opremljena još jedna značajna zgrada: Predsjedništvo Republike Kipar. ALUMIL Smart Gate će pomoći u procesu osiguravanja da svaka osoba koja uđe u Predsjedništvo ima normalne nivoe temperature. Tako će uređaj funkcionisati kao zaštitni „štit“ od potencijalnog širenja COVID-19.

Vrijedi napomenuti da je Kipar najnoviji dodatak proširenom spisku zemalja koje su izabrale ALUMIL Smart Gate za razne javne ili privatne zgrade. SAD, Dubai, Južna Koreja, Njemačka, Austrija i Češka su neke od zemalja u kojima je uređaj instaliran. Takođe, međunarodne organizacije su imale povjerenja u ALUMIL Smart Gate kako bi svakodnevno nadgledale ljude koji ulaze u njihove objekte. Poznati lanac supermarketa REVE u Nemačkoj i Austriji i centralne kancelarije budimpeštanske banke dva su primjera vrijedna pomena.
Tokom ove izazovne globalne zdravstvene krize i dok pandemija COVID-19 i dalje negativno utiče na ljude i zemlje širom svijeta, naša kompanija nastavlja da distribuira uređaj koji doprinosi procesu prevencije. ALUMIL-ove inovacije i proizvodna izvrsnost ne poznaju granice. Smart Gate je tehnološki napredan uređaj koji je dizajniran da igra ključnu ulogu u zaštiti zdravlja ljudi, posebno u mestima sa velikom gužvom.
Dodaj u favorite