Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

ALUMIL među 25 vodećih kompanija sa najboljom praksom održivosti u Grčkoj

U ALUMILU „Gradimo savršenstvo svaki dan“. Ovaj naš moto nas motiviše da i dalje podižemo nivo standarda kvaliteta za arhitektonske aluminijumske sisteme koje proizvodimo. Međutim, kultura pobjedničke kompanije se ne zaustavlja sa besprijekornim proizvodima, već je ugrađena u svaku našu aktivnost. Nedavno je naša kompanija proglašena za jednu od „Najodrživijih kompanija u Grčkoj za 2020. godinu“. Ovu čast smo dobili zbog naše dosljednosti u korporativnoj praksi na polju održivosti i principima kružne ekonomije koje primjenjujemo kao organizacija. Željeli bi da istaknemo da je ALUMIL jedini proizvođač  arhitektonskih aluminijumskih sistema koja ima takvu čast. 

Naime, 7. Decembra 2020.g.  održan je virtuelni događaj „Održiva Grčka 2020“. Fondacija QualityNet dobila je veliki broj korporativnih portfolija i objavila imena 25 elitnih kompanija koje ispunjavaju standarde održivosti. Uključivanje korporacije na ovu listu odlučuje se nakon procjene izvršene od strane dva različita odbora.

Naše počasno priznanje temeljilo se na našem holističkom pristupu pitanjima koja se tiču održivog razvoja. Dokumentovani su svi faktori koji utiču na našu proizvodnu liniju: od prerade sirovina i modela kružne proizvodnje, do sistema upravljanja zaštitom životne sredine i metoda recikliranja i ponovne prerade aluminijuma. Pored toga, fokusirali smo se na akcije kompanije na polju obuke i razvoja zaposlenih, kao i na aktivnosti koje pomažu lokalnim zajednicama i dio su strategije korporativne društvene odgovornosti.

Naša vizija je da poboljšamo kvalitet života ljudi i ona se ispunjava ne samo razvojem vrhunskih proizvoda, već i održivim poslovnim modelom koji je human i ekološki prihvatljiv. Ovo uključivanje ALUMIL-a na listu „Najodrživijih kompanija u Grčkoj 2020“, unapređuje našu politiku održivog razvoja, dok istovremeno nastavljamo da „gradimo savršenstvo svaki dan“. Nastavićemo da preduzimamo inicijative koje će obezbijediti svijetlu i zelenu budućnost za generacije koje dolaze!

Dodaj u favorite