Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

SMARTIA S67 URBAN: Industrijska estetika i vrhunske performanse!

Industrijski dizajn ponovo je aktuelan kao arhitektonski stil, ukazujući na novi pravac u građevini. Broj zgrada koje slijede ovaj dizajnerski pristup povećava se širom svijeta. ALUMIL-ov novi okretno nagibni sistem, SMARTIA S67 URBAN, kombinuje industrijski dizajn i visoke nivoe performansi.

Sistem je dostupan u dvije verzije sa različitim nivoom energetske efikasnosti, Standardnoj i Hi verziji. Dizajn odražava moderan pristup, dok se pravi “čelični izgled” postiže lajsnama (muntini) koje mogu biti primjenenjene u raznim kombinacijama, kako bi se zastakljivanje podijelilo na manje cjeline i tako stvorili klasični rešetkasti prozori. Sistem postoji i u varijanti sa skrivenim šarkama što još više doprinosi samoj estetici.
Pored estetike, S67 URBAN se izdvaja i po mnogim drugim prednostima. Visoka energetska efikasnost je jedna od njih. Toplotna izolacija sistema igra ključnu ulogu u održavanju konstantne temperature u unutrašnjem prostoru. Kao rezultat, postignuta ušteda energije takođe doprinosi uštedi novca tokom vremena (smanjeni troškovi grijanja itd.). S67 URBAN omogućava troslojno zastakljivanje i odlikuje se odličnom vodonepropusnošću sa tri nivoa EPDM zaptivki. Još jedan presudan element je njegova čvrstoća, koja osigurava sigurnost u kombinaciji sa odličnom protivprovalnom otpornošću.
ALUMIL neprestano traga za novim rješenjima koja pokrivaju širok spektar potreba. SMARTIA S67 URBAN je izvanredan sistem kog karakteriše industrijski dizajn (čelični izgled) i odličan je izbor, bilo da se zadi o izgradnji novih objekata ili renoviranju postojećih.
Dodaj u favorite