Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

ALUMIL Smart Gate u zgradi grčkog parlamenta

Tokom ovog izazovnog perioda, u momentu pandemije COVID-19, ALUMIL razvija proizvode koji doprinose smanjenju prenosa koronavirusa. ALUMIL Smart Gate, napredni uređaj za beskontaktno i precizno mjerenje temperature, glavni je proizvod kompanije u borbi protiv virusa.
Zgrada grčkog parlamenta sada je među objektima koji koriste ALUMIL Smart Gate na svojim ulazima, kao preventivnu mjeru protiv mogućeg prenosa virusa. Pored glavnog ulaza, ALUMIL-ovi beskontaktni uređaji za mjerenje temperature postavljeni su nedavno i na nekoliko drugih prostora, u okviru samog kompleksa parlamenta, koje koriste ili poslanici i osoblje ili javnost (npr. Biblioteka parlamenta).
Brojne institucije i korporacije  kao što su Predsjednički dvorac, Muzej Akropolja, škole, tržni centri, maloprodajni objekti, kafići i restorani instalirale su ovaj inovativni ALUMIL-ov  proizvod. Pored toga, vrijedi napomenuti njegovo značajno globalno prisustvo. U Evropi je ALUMIL Smart Gate sve više u upotrebi u javnom i privatnom sektoru. Nedavni primjeri su mađarski parlament, škole i bolnice u Austriji i Češkoj, dok su mnoge kompanije izrazile interesovanje za kupovinu uređaja. Izvan regiona Evrope, ALUMIL Smart Gate je plasiran i primjenjen u SAD-u, Indiji, Dubaiju, Južnoj Koreji i Bruneju, čime se ističe njegov međunarodni karakter.
Činjenica da je grčki parlament - srž demokratije - vjerovao ALUMIL Smart Gate-u, kako bi zaštitio zdravlje poslanika, osoblja i posjetilaca, mnogo nam znači. Ali najviše od svega, inspiriše nas da i dalje podižemo nivo tehnološke izvrsnosti proizvodnjom uređaja koji bi mogli pomoći ljudima širom svijeta.

Dodaj u favorite