Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

Smart gat in the entrance of Acropolis Museum

ALUMIL Smart Gate u muzeju Akropolja

Od početka pandemije COVID-19, ALUMIL je bio na „prvoj liniji fronta“, stvarajući proizvode koji bi mogli da pomognu društvu u borbi protiv ove ekstremne situacije. Kao dio svojih aktivnosti, kompanija je razvila ALUMIL Smart Gate, inovativni uređaj za beskontaktno i precizno mjerenje temperature.

Nedavno je Smart Gate postavljen u muzeju Akropolja, orijentir za svakog posjetioca Atine. Uređaj je postavljen na ulazu u Muzej i mjeri temperaturu hiljade posjetilaca, bez stvaranja nepotrebnih gužvi. Samo prisustvo je čast za ALUMIL i istovremeno značajno i za mjesto sa tako velikim brojem dnevnih posjetilaca, jer daje dobar primjer sličnim organizacijama u Grčkoj.


Muzej Akropolja sada je dio duge liste organizacija i korporacija koje su opremljene kako bi obezbijedile svoje goste, kupce i zaposlene. Do sada je uređaj instaliran u mnogim javnim zgradama u Grčkoj: Predsjednički dvorac, Ministarstvo odbrane i Muzej makedonske borbe su neki od njih. Takođe, uređaj je odabran od kompanija kao što su American Farm School, Metropolitan Expo, Olympia Electronics, Terna i mnogih drugih. Pored toga, Smart Gate „putuje“ u nekoliko zemalja, uključujući Češku, Mađarsku i Austriju, koje su kupile uređaje za škole, bolnice i druge zgrade javnog sektora, pojačavajući svoje akcije protiv potencijalnog širenja koronavirusa.

ALUMIL Smart Gate je efikasno rješenje za zgrade sa konstantnom frekvencijom ljudi. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji od 18 senzora, uređaj daje trenutnu indikaciju kada se detektuje povišena temperatura i zvučnim obavještenjem identifikuje ljude sa povišenom temperaturom. U ključnoj tački pandemije, sa povećanjem broja pacijenata širom svijeta, bezbjednost na mjestima gdje se ljudi okupljaju važnija je nego ikad.Dodaj u favorite