Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

Certificate for passive houses

ALUMIL SUPREME S91 vrhunski aluminijumski sistem u svijetu pasivnih kuća

SUPREME S91 (Hi verzija) je sertifikovan od strane „Instituta pasivnih kuća“ sa najboljim koeficijentom toplotne izolacije. Tako je još jednom ALUMIL dokazao da je vodeća kompanija koja se fokusira na inovacije i zelenu gradnju. Tražena Uw vrijednost je bila 0,71 W/m2K i ALUMIL je zauzeo prvo mjesto u svijetu, što je velika čast za ALUMIL kao grčku multinacionalnu kompaniju koja nadmašuje jaku konkurenciju.

Pasivne kuće, sa energetskom autonomijom i ekološkim funkcijama, budućnost su u građevinskoj industriji i naša kompanija će biti dio nje. Više od jedne decenije razvijamo sisteme za pasivne kuće, zasnovane na održivom razvoju i kružnoj ekonomiji. Prepoznati smo kao visokocjenjena kompanija angažovana na međunarodnim zahtjevnim projektima, poput upravne zgrade Google-a u Njujorku. Vrijedi napomenuti da je naša kompanija bila prva grčka korporacija koja je prije nekoliko godina dobila sertifikat pasivne kuće za sitem SUPREME S91.

U ALUMIL-u ne postavljamo ograničenja za svoje tehničko znanje. Razne nagrade donose radost svakom članu naše organizacije i daju nam hrabrost da i dalje razvijamo sisteme koji će nas činiti ponosnim i koji će poboljšati svakodnevni život ljudi širom svijeta.
Dodaj u favorite