Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

COMFORT M8100: Napredne aluminijumske ograde za sve estetske potrebe

COMFORT M8100, INOX tip aluminijumske eloksirane ograde, je serija proizvoda koja je tokom posljednjih decenija zadovoljavala višestruke građevinske potrebe. Ove godine smo ponovo plasirali M8100, dodajući elemente koji obogaćuju seriju i nude širi spektar rješenja. Stoga, seriju ponovo predstavljamo kao jedan od najpouzdanijih sistema ograda u svojoj kategoriji.

Konkretno, u potpunosti smo obnovili seriju koja nudi raznovrsne primjene okruglog, kvadratnog i pravougaonog dizajna. Impresivan izbor opcija zadovoljava ne samo tehničke potrebe, već i estetske zahtjeve svakog projekta, što M8100 čini idealnim rješenjem za hotele, moderne kuće i otvorene prostore.

Kao dio asortimana naših rješenja za spoljašnji prostor, ograde M8100 se ističu po višestrukim prednostima: veliki izbor tipologija, dugotrajnost i sigurnost, neuporediv kvalitet materijala bez ikakvih razlika u bojama koje su prilično česte u ovoj kategoriji proizvoda i posebna rješenja za ozbiljne projekte sa visokim zahtjevima.

Pažnja prema detaljima dizajna u kombinaciji sa inovativnom konstrukcijom, čini COMFORT M8100 jednom od najnaprednijih ograda na tržištu, obezbjeđujući kroz ALUMIL-ove visoke standarde kvaliteta estetiku prostora, uz zagarantovanu dugotrajnost.

Dodaj u favorite