Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

ALUMIL „dekodira” Da Vinčijev kod u Tel Avivu!

Tel Aviv je moderan grad koji nikad ne spava. Projekat „Da Vinči“ koji obuhvata 3 građevinska kompleksa - 2 nebodera i 9 podzemnih nivoa - koji nosi ime po čuvenom Leonardu Da Vinčiju, uključuje sve karakteristike grada, ali istovremeno ima viziju da postigne više i prevaziđe sve prethodne konstrukcije velikih razmjera, inspirisan Leonardovim inovativnim duhom i inventivnom snagom.

Smješten u blizini gradskog poslovnog i komercijalnog centra, Da Vinči se ističe inovativnim dizajnom. Zahvaljujući položaju zgrade u blizini centralnih ulica, poput autoputa Aialon i Namira, neizbježno predstavlja žarište područja, zbog svoje veličine i spektakularnog stila. U nižem dijelu devetospratovnog objekta, komercijalni i poslovni prostori okružuju prelijepo dvorište stvarajući na taj način savršenu atmosferu za komercijalnu upotrebu. Na vrhu ovog nižeg objekta nalazi se krovna bašta sa koje se pruža sjajan pogled na grad a pored toga nudi i prostor za opuštanje, uključujući impresivan zastakljeni bazen. Dvije kule, svaka po 42 sprata, smjestiće 412 stanova, koje će odlikovati luksuz i udobnost.

Unutrašnjost apartmana pratiće spoljne linije, izražavajući viziju Yashar arhitekata, koji su dizajnirali zgradu. Njihova vizija kombinuje skladnu funkcionalnost, estetsku izvrsnost i neuporedivo životno iskustvo. Sledeći ovaj pristup, kompleks je dizajniran pravim linijama, istovremeno služeći prestižu i udobnosti. Povezanost dvije kule sa nižim devetospratovnim objektom i okolnim prostorom kao i krajnje neobičan arhitektonski pristup daju akcenat na sam stil života.

ALUMIL je značajan dio ovog izvanrednog projekta i oprema građevinski kompleks prilagođenim aluminijumskim kliznim sistemom koji je stvoren ekskluzivno za Da Vinči kako bi zadovoljio njegove standarde visokih performansi i zahtjeve dizajna. ALUMIL-ovi „skrojeni po mjeri” aluminijumski sistemi svojim stilom, kvalitetom i nivoom visokih performansi doprinose da sam projekat bude uspješno realizovan.

Još jednom, ALUMIL, kroz svoja Odjeljenja za međunarodne projekte, dokazuje da sami projekti na kojima je naša komanija angažovana, ne poznaje granice. Iskustvo u arhitektonskim aluminijumskim sistemima, tehnološka superiornost i holistička tehnička podrška u svakoj fazi projekta glavni su sastojci svakog novog dostignuća ALUMIL-a, što dovodi do uspjeha i obogaćivanja širokog međunarodnog portfolija projekata.

 

 

 

 

Dodaj u favorite