Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

ALUMIL Akademija: Inovativni obrazovni programi za fabrikatore

Akademija ALUMIL zvanično je započela svoje aktivnosti 2019. godine, postigavši veliki uspjeh i dobivši razna priznanja iz građevinske industrije. Kroz edukativne programe obuke pomogla je fabrikatorima da prošire svoja znanja, poboljšavajući na taj način sopstveni status stručnog profesionalca.

Na osnovu sjajnih povratnih informacija fabrikatora, ALUMIL Akademija je proširila svoje obrazovne programe obuke na tri tipa:

  1. Tehnička podrška fabrikatorima
  2. Obuka za nove fabrikatore
  3. Konsultacije o poslovnom razvoju

Kroz ove obrazovne programe, ALUMIL ima za cilj da obezbijedi kompletan nastavni plan i program koji će obuhvatiti više polja obuke i razvoja, u zavisnosti od potreba novih polaznika, postojećih fabrikatora i / ili njihovih zaposlenih.

Inicijativa ALUMIL-a je jedinstveni projekat koji će doprinijeti razvoju industrije, sistematskim unapređivanjem znanja i tehničkih vještina fabrikatora. Jedan od stubova Akademije je program „Trening za nove fabrikatore“. Ovaj program je namjenjen za mlade ljude bez ikakvog iskustva koji bi željeli da započnu svoju karijeru u proizvodnji aluminijumskih prozorskih sistema ili drugih arhitektonskih aluminijumskih sistema kao što su pergole, ograde itd. 

Program traje godinu dana i nudi „Sertifikat za fabrikatore aluminijumskih prozora i vrata“ kompanije ALUMIL, pružajući odličnu priliku za sertifikovanu tehničku obuku, koja otvara vrata karijeri u širokoj mreži partnera kompanije.

Polaznicima je obezbijeđen pristup novim tehnologijama i u početku stiču znanja o širokom spektru primjena aluminijuma, dok se kasnije edukuju o naprednim sistemima za prozore i vrata kompanije ALUMIL. Ove studije imaju za cilj da učine budući rad polaznika što profesionalnijim. Kandidati koji prođu obuku imaće tu privilegiju da dobiju sertifikat koji je međunarodno priznat od strane britanske organizacije TQUK.

ALUMIL Akademija ima u ponudi i program u trajanju od 2 mjeseca, što daje priliku za dodatni profesionalni razvoj. Program „Sertifikovani SUPREME Fabrikator“ je program koji ima za cilj da učesnike Akademije profiliše u elitne fabrikatore. Nakon uspešno završenog programa, uručuje se sertifikat koji je međunarodno priznat od strane britanske organizacije TQUK.

Kursevi obuhvataju dosta edukativnih tema i sati obuke, dok su grupe male što je u skladu sa visokim standardima same kompanije.

Cilj ALUMIL Akademije je da svojim partnerima pruži sva neophodna znanja i vještine, kako bi im na taj načn omogućio dalji profesionalni razvoj.

Dodaj u favorite