Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

SUPREME S650 PHOS Eclipse: Minimalistički dizajn sa izuzetnom zvučnom izolacijom

Povišeni nivo buke jedan je od problema koji može negativno da se odrazi na kvalitet života ljudi, posebno u velikim gradovima. Imajući u vidi takvo stanje, uvijek se trudimo da ponudimo proizvode koji pružaju visoku zaštitu od buke koja dolazi iz spoljašnje sredine.

SUPREME S650 PHOS Eclipse je kreiran u skladu sa ovom problematikom. To je minimalistički, klizni sistem vrhunskog kvaliteta, sa inovativnom skrivenom podnom šinom, koji obezbjeđuje ujednačenost poda između unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora. Koristeći naše znanje i iskustvo postavili smo visoke standarde za performanse zvučne izolacije sistema i uspjeli da postignemo sjajne rezultate.

Sistem S650 Eclipse je testiran u Laboratoriji Univerziteta Aristotel u Solunu na zvučnu izolaciju. Nakon svih uspješno položenih testova dobili smo sertifikat za zvučnu izolaciju sa indeksom smanjenja zvuka od 46dB. 

Napredni aluminijumski arhitektonski sistem kao što je SUPREME S650 PHOS Eclipse, pruža ne samo minimalistički dizajn već i visoke performanse zvučne izolacije. Novi sertifikat za zvučnu izolaciju u skladu sa međunarodnim standardima, upotpunjuje karakteristike sistema, što ga čini savršenom opcijom za zgrade i kuće za koje je potrebna visoka izolacija od buke.

Dodaj u favorite