Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

s700-banner

SUPREME S700: Novo napredno rješenje sa minimalističkim komarnikom sa gornjim kačenjem

Podizno-klizni sistem SUPREME S700 predstavlja novu generaciju vrhunskih ALUMIL-ovih sistema koji pokrivaju široke otvore sa strogim zahtjevima. Ovaj visokokvalitetni sistem sada je upotpunjen vlastitom ekskluzivnom zaštitom od insekata ili sunčeve svjetlosti (ako se primjenjuje deblja tkanina ), jer smo SUPREME S700 seriju obogatili novim kliznim komarnikom sa  gornjim kačenjem.

Može se instalirati na standardnu ili verziju sa niskim pragom i savršeno se uklapa sa uskim preklopnim profilom, bez uticaja na vidljivost. Posebno dizajnirani trostruki valjci zajedno sa čvrstim profilima povećavaju izdržljivost i funkcionalnost komarnika, što ga čini idealnim rješenjem čak i za šire raspone. Na taj je način je dodata karakteristika koja upotpunjuje sistem S700, kako bi u ljetnom periodu bio u potpunosti opremljen da pruži zaštitu od spoljašnjih faktora (insekata, prašine, sunca), bez narušavanja udobnosti i visoke estetike. 

Komarnik sa gornjim kačenjem ima sve karakteristike zbog kojih je SUPREME S700 jedinstven. To je minimalistički komarnik koji pruža robusnost i funkcionalnost, nadograđujući vaš prostor. Napredni aluminijumski sistem poput SUPREME S700 sada je obogaćen istim takvim komarnikom. 

 
Dodaj u favorite