Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

M12500-indoor

SMARTIA M12500 PHOS: Izuzetna estetika sa novom vodilicom za skriveno krilo

U kontekstu neprekidnog razvoja naših arhitektonskih sistema, kreirali smo novu inovativnu minimalnu tipologiju za napredni klizni sistem SMARTIA M12500 PHOS.

Konkretno, donje krilo sada može biti integrisano u pod i biti sakriveno zajedno sa donjom  vodilicom, tako da su sve četiri strane okvira potpuno ugrađene u zid i pod, nudeći izvanrednu estetiku sa širokim zastakljivanjem od poda do plafona. Sistem pruža izvanredne minimalističke prozore i vrata koji poboljšavaju ukupnu estetiku svakog prostora, zahvaljujući uskom profilu zabravljivanja širine od samo 32 mm i tipologiji sa sučeljavanjem, širine od samo 72 mm.

SMARTIA M12500 PHOS je odličan hladni sistem za klizna vrata i prozore sa minimalno vidljivim profilima što omogućava maksimalnu prirodnu svjetlost. Njegov jedinstveni minimalni dizajn s uskim profilima savršeno je u skladu sa modernim arhitektonskim trendovima koji zagovaraju visoku estetiku kroz jednostavnost.

Nova tipologija uključena je u tehnički katalog sistema i može se pregledati i preuzeti putem www.alumil.com. Za pristup tehničkom katalogu morate otvoriti nalog na našoj web stranici.

Dodaj u favorite