Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

S67-rc3

Vrhunska bezbjednost sa RC3 sertifikatom za novu generaciju ALUMIL-ovih okretno-nagibnih sistema

ALUMIL-ovi napredni  sistemi SMARTIA S67, SUPREME S77 i SUPREME S91 ističu se svojim višestrukim prednostima u pogledu dizajna i performansi, posebno visokom toplotnom izolacijom, što ih čini idealnim izborom za nadogradnju energetske učinkovitosti zgrada. SMARTIA S67 je dostupan je u tri različite verzije energetske efikasnosti (standardna, napredna, visoka), a sistemi SUPREME S77 i SUPREME S91 sertifikovani su za upotrebu za pasivne kuće od strane svjetski poznatog Instituta za pasivne kuće (Passive House Institute - PHI). Posebno ističemo da je SUPREME S91 bio prvi aluminijumski sistem u Grčkoj koji je dobio PHI sertifikat za pasivne kuće.

Pored odličnih performansi u odnosu na bilo kakve vremenske prilike, napredni okretno-nagibni  ALUMIL-ovi sistemi nedavno su sertifikovani i za protivprovalnu otpornost na nivou RC3, što ih čini izrazito otpornim na provale.

RC3 sertifikat osigurava da će većina provalnika koji koriste  alate kao što su bušilice, noževi, sve vrste testera, odvijača, čekića, kliješta, ključeva, klinova itd naići na velike poteškoće pri pokušaju provale.

 
 
 
 
 
 

Dodaj u favorite