Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

SMARTIA M630 PHOS - BN

SMARTIA M630 PHOS

ALUMIL lansira minimalni klizni sistem SMARTIA M630 PHOS, koji uključuje višestruke prednosti i jedinstvene karakteristike koje ga hrabro razlikuju od konkurencije.

SMARTIA M630 PHOS nudi minimalan dodir u savremenim rezidencijama kombinujući minimalni dizajn s visokim toplotnim svojstvima. Slijedeći filozofiju „manje je više“, svi aluminijski profili mogu se sakriti u zid i pružiti potpuni osjećaj udobnosti uz vrhunsku funkcionalnost i povećanu sigurnost.

  • Minimalan dizajn

Elegantna udobnost puna prirodnog svjetla zahvaljujući minimalnom dizajnu sistema i širokim staklenim površinama koje se mogu integrisati. Poboljšana vidljivost zahvaljujući skrivenim profilima, zajedno sa vidljivom širinom aluminijuma  od samo 44 mm na preklopnom profilu, čine da se stanovnici osjećaju kao da žive na otvorenom.

  • Ušteda energije

Dizajn koji je idealan za „zelene“ zgrade, s naglaskom na uštedu energije i novca kroz toplinski učinkovita rješenja. Nivo performansi u pogledu toplotne izolacije pokriva širok spektar klimatskih zona sa Uw vrijednostima koje mogu dostići 1,2 W / m²K, u zavisnosti od tipologije, ostakljenja i dimenzija.

  • Totalna udobnost

Poboljšanje životnih uslova i sveukupnog kvaliteta života zahvaljujući visokoj redukciji zvuka koji obezbjeđuje zaštitu od spoljašnje buke. Besprijekoran rad s pametnim mehanizmom za zaključavanje (međunarodni patent) i jednostavnim klizanjem dodatno povećava udobnost.

  • Lagan pristup

Ekstra ravan prag sa visinom od samo 32mm, koji je posebno dizajniran za lak i siguran pristup djeci, starijim osobama i osobama sa posebnim potrebama. Instaliran u istoj ravni sa podom ili na pod, sistem ispunjava sve potrebe i zahtjeve izgradnje.

 

 

SMARTIA M630 PHOS je izvanredan klizni sistem koji zadovoljava sve moderne arhitektonske potrebe. Vrhunski dizajn i performanse zadovoljavaju udobnost, jednostavnost korištenja i omogućavaju najvišu vrijednost za uloženi novac.

 

Dodaj u favorite