Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

White Bay Project

ALUMIL-ovi sistemi izabrani za veliki projekat “White Bay”u Izraelu

Impresivna zgrada kompleksa White Bay nalazi se u gradu Hadera u Izraelu. To je definitivno jedan od najnaprednijih građevinskih projekata koji se trenutno odvijaju u regionu i koji će uskoro biti završen. The White Bay će unaprijediti područje, jer je to jedinstveni projekt koji pokriva 30 hektara uz plažu, na jednoj od najljepših lokacija u Izraelu. Glavni kompleks zgrade okružen je privatnim luksuznim kućama za odmor, trgovačkim i zabavnim centrom, bazenima, noćnim klubom, potpuno opremljenom teretanom i prekrasnim parkom koji služi kao „zelena“ oaza za stanovnike.

Kompleks ima ukupno 365 luksuznih apartmana koji prate moderne arhitektonske trendove. Svi apartmani imaju vrlo sofisticiran dizajn, imaju velike prostore i nude neograničen pogled na more.

Vrhunski fasadni sistem SMARTIA M7 je odabran da “zapečati” tri zgrade, zadovoljavajući sve standarde stabilnosti i sigurnosti, istovremeno osiguravajući izvanrednu estetiku i nudeći višestruke mogućnosti dizajna. Pored toga, specijalno dizajniran podizno-klizni sistem dizajniran je da zadovolji zahtjeve za neograničen pogled na more.

ALUMIL-ovi sofisticirani arhitektonski aluminijumski sistemi još jednom doprinose realizaciji zahtjevnog velikog projekta, osiguravajući jedinstven doživljaj življenja.

Dodaj u favorite