Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Odbrojavanje doArXellence 3 je počelo! Pretplatite se za više informacija!

SPECIFIER

Sve o arhitekti

Svaki projekat koji preduzmete predstavlja novi izazov. Tu smo da vam pomognemo da svoju viziju ostvarite kroz napredne aluminijske sisteme koji mogu zadovoljiti i najzahtjevnije zahtjeve.

Svaki projekat koji preduzmete predstavlja novi izazov. Tu smo da vam pomognemo da svoju viziju ostvarite kroz napredne aluminijske sisteme koji mogu zadovoljiti i najzahtjevnije zahtjeve.

PODRSKA

Uz vas u svakoj fazi

Bez obzira na fazu vašeg projekta, pružamo podršku i istražujemo najbolja rješenja za vas. Naši iskusni inženjeri konsultanti iz našeg odjela prodaje uvijek su vam na raspolaganju, nudeći dizajn rješenja po mjeri za vaš projekat.

Ellinikon Experience Centre: ALUMIL-ovi sistemi u novom orijentiru

okt 31, 2023, 10:02 prijepodne
Title : Ellinikon Experience Centre: ALUMIL-ovi sistemi u novom orijentiru
Subtitle :
Url : https://www.alumil.com/bosnia/corporate/news/2022/05/20/the-ellinikon-experience-centre-alumil-s-systems-in-the-new-landmark
Category :
CTA : Saznaj više
Duration :
Sort order :
Urbana regeneracija u Ellinikonu jedan je od najznačajnijih tekućih projekata u Grčkoj i diljem Europe. ALUMIL-ovo sudjelovanje u projektu ostvareno je kroz SMARTIA M7, visokoenergetski učinkovit sistem zid zavjesa.
Page :
Load more comments
Thank you for the comment! Your comment must be approved first
Login to be able to comment
Comment by from
They Said for us

MOLD arhitekti

"Glavni element ove jedinstvene "spilje" (ur. za "Ncaved House") bio je veliki, uokviren pogled na more na istoku i unutarnje atrije na zapadu, ujedinjujući sve interijere s krajolikom. ALUMIL-ov minimalni aluminij sistemi su nam pomogli da postignemo upravo tu svrhu. Koristili smo SUPREME S650 klizni sistem serije PHOS i ovaj izbor se pokazao opravdanim, nudeći funkcionalnost i sofisticirani dizajn."

Iliana Kerestetzi

They Said for us

Aristides Dallas Architects

"Granica između interijera i eksterijera je izgubljena, a prostor ispod jedne betonske ploče djeluje jedinstveno" (govori o projektu "Lap Pool House"). "Ova dizajnerska namjera dovršena je upotrebom ALUMIL-ovog posebnog sistema koji je otvorio prostor. Ovaj ugaoni otvor ističe apstraktni dizajn zgrade i naglašava ujedinjenje odnosa između unutrašnjeg i vanjskog i pogleda prema horizontu."

Aristides Dallas

They Said for us

Projekt Urbane duše

"S kompanijom ALUMIL imamo izvrsnu saradnju na nekim od naših najizazovnijih projekata. Visoka kvaliteta i sposobnost proizvodnje posebnih konstrukcija okvira jedinstvene su karakteristike ALUMIL-a. Posebno za "Zeus is Loose" pitanje okvira bilo je kritično zbog njihove veličine (zapravo, cijela fasada je otvorena, ispune su uklonjene, a ostao je samo konstruktivni okvir)."

Tassos Georgantzis