Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt
Header Consulting Services

Konsultantske usluge

Mi Vam pružamo podršku korak po korak

ALUMIL poseduje multinacionalni tim stručnjaka sa preko 100 inženjera iz 20 različitih zemalja. Pored toga, ALUMIL poseduje posebno odeljenje inženjera koji su posvećeni samo velikim projektima koji zahtevaju posebnu pažnju u pogledu dizajna, tehničke podrške i projekt menadžmenta. Mi radimo ruku pod ruku sa projektantima već od same faze dizajniranja projekta, kako bismo ponudili rešenje koje će optimizovati troškove, poštujući zahteve svakog objekta.

Naš inženjerski tim nudi sveobuhvatnu tehničku i projektnu podršku za velike projekte širom sveta, uz veoma blisku saradnju sa arhitektama, projekt menadžerima, građevinskim kompanijama i fabrikatorima.

Alumil inženjeri identifikuju zahteve projekta i potrebe klijenta, pružajući idejno rešenje i budžetsku vrednost. Ciljevi procesa savetovanja su da se predloži odgovarajući sistem iz širokog asortimana proizvoda kako bi klijentu prezentovali sva neočekivana iskustva na tržištu i zaštitili ga.

Complete-Solutions
Obezbeđivanje kompletnih rešenja i detaljnih tehničkih crteža za arhitekte, građevinske kompanije i fabrikatorekoristeći najinovativnije softvere (npr. ALUMILCAL).
 Priprema sveobuhvatne projektne dokumentacije sa detaljnim tehničkim rešenjima i predloženim sistemskim specifikacijama, tipologijama, sertifikatima, analizom troškova, projektnim planom itd.
Project-Folders
Aluminium-Systems
Predlog novog aluminijumskog sistema, u saradnji sa ALUMIL-ovim naprednim odeljenjem za istraživanje i razvoj, kako bi se u potpunosti zadovoljile potrebe klijenata i upotpunio asortiman proizvoda kompanije.
Praćenje razvoja velikih građevinskih projekata i pružanje podrške prilikom upravljanja projektom, kako bi se uverili da fabrikatori prate sve ALUMIL-ove specifikacije i instrukcije.
Large-Scale-Projects

Mi možemo ostvariti Vašu viziju

U mogućnosti smo da ponudimo prilagođena rješenja za projekte koji zahtijevaju specijalno dizajnirane sisteme ili tipologije. Nivo stručnosti naših inženjera, uz fleksibilnost naših proizvodnih procesa zahvaljujući vertikalno integrisanoj organizaciji naših fabrika, dovodi do izuzetnih rezultata posebno kada su u pitanju prilagođena rješenja. Treba imati na umu da smo nedavno razvili jedan od najsofisticiranijih hi-tech prilagođeni prozorski sistem za kompaniju  Google Inc. u New York. Naš visoko razvijeni tehnološki nivo u kombinaciji sa našom sposobnošću da pružimo prilagođena rješenja, čine nas jednom od najkonkurentnijih kompanija u industriji, globalno.

Kontaktirajte naš inženjerski tim

Odaberite datoteke

Ili
Povucite i spustite