Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Ski centar "Ravna planina"

Stambeno poslovni objekti “Ravna Planina” je projekat u izgradnji, koji je smješten u samom centru Ski centra “Ravna Planina” i nalazi se u sklopu Apartmanskog naselja “Ravna Planina”, u naselju Gornje Pale, Bosna i Hercegovina.

 

Predviđena je izgradnja 11 stambenih objekata sa ukupno 238 apartmana i ograničenim brojem garažnih i parking mjesta. Objekti su smješteni u neposrednoj blizini Jahorine 14 km, od Sarajeva 20 km, Aerodroma Sarajevo 28 km, Banja Luke 210 km, Beograda 290 km. Ujedno se u blizini nalazi i gondola “Ravna Planina”, veliki parking, ski vrtić, Restoran “Gondola” kao i ostali sadržaji potrebni za kvalitetan boravak na planini.

 

IZVRSNA LOKCIJA I POVEZANOST

Projekat je osmišljen kako bi udovoljio željama naših kupaca. Naglasak je stavljen na iskorištenost prostora, kvalitet izrade kao i moderan enterijer i eksterijer.

 

Ideja je bila da depadans ili apart hotel bude u planinskom stilu (urađene četiri lamele), te je u izradi još 7 lamela. Korišteni su naši sistemi: M11000 - okretno nagibni sistem i M9400 - okretno nagibni sistem kojim su urađeni krovni prozori i unutrašnja stolarija.

 

Arhitektonski studio: Top Inženjering doo, Derventa, Bosna i Hercegovina

Fabrikator: Alusistemi d.o.o. , Vlasenica, Bosna i Hercegovina

Identitet projekta

Država
Bosna i Hercegovina
Grad
Pale
Oblast
Pale
Godina
2022
Dodaj u favorite