Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Miraggio Thermal Spa Resort

Situacija

Odmaralište "Miraggio Thermal Spa Resort" sa pet zvjezdica nalazi se u Kanistrosu u Kasandri, na Halkidikiju, sa prelijepim pogledom na Sitoniju i Svetu Goru. To je najveća investicija hotelske kompanije "Med Sea Health SA", a impresivni sadržaji uključuju 300 luksuznih soba i apartmana, centar za talasoterapiju i hidroterapiju, 4 restorana, 6 barova, brodogradilište, dječije igralište i konferencijski centar. Kompleks se sastoji u suštini od 6 različitih nivoa, od kojih je najviši na 30 m nadmorske visine.
 

Izazov

S toliko različitih namjena, naravno, očekuje se primjena naprednih arhitektonskih sistema koji mogu zadovoljiti sve potrebe i zahtjeve hotela, u skladu s njegovim različitim prostorima i njihovim odgovarajućim korištenjem. ALUMIL, kao garant vrhunskog kvaliteta, pružio je cjelovito rješenje sa sofisticiranim arhitektonskim aluminijskim sistemima kao što su robustan podizno-klizni sistem s visokom toplotnom izolacijom SMARTIA S560, učinkovit toplotno izolovani klizni sistem SMARTIA S350, svestrani sistem SMARTIA M11000 za toplotno izolovane prozorei vrata, sveobuhvatni sistem za atrijume SMARTIA M10800 i svestrani sistem zidnih fasada SMARTIA M50 koji stvara jedinstvena rješenja za zadivljujuće atrijume u kombinaciji sa SMARTIA M10800.

Rezultati

ALUMIL sistemi su ponudili ne samo potrebnu visoku funkcionalnost i energetsko "utvrđenje" (hotel ima sistem ekološkog upravljanja), već je dodao još jednu "dozu" luksuza zahvaljujući svojoj robusnosti i elegantnim završnim obradama.

Identitet projekta

Država
Grčka
Grad
Halkidiki
Dodaj u favorite

Proizvodaci aluminijuma

CORAL IKE