Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Green Coast Resort & Residences

Izazov

Izgradnja novog odmarališta uvijek dovodi do velikog pitanja: šta je novo? Čini se da dizajn hotela Green Coast Resort & Residences poziva posjetioce da se opuste i uživaju u jedinstvenim i nezaboravnim trenucima revitalizacije.

Rješenje

Izgrađena u jednom od najveličanstvenijih područja albanske rivijere, Palasi, Zelena obala savršeno se uklapa u već zadivljujući pejzaž. Brojne vile i apartmani odmarališta, kao i njegovih rekreacionih područja prostiru se na više od 200 hektara.

Sve rezidencije na Zelenoj obali gledaju na Jonsko more ispred objekata, dok neke imaju i zadivljujući pogled na planine. Kuće imaju od jedne do četiri sobe, dvorište sa travnjakom, privatni bazen i parking mjesto.


Minimalističke linije predstavljaju najkarakterističniji element vila na Zelenoj obali, koje je dizajnirala arhitektonska firma Iraci Architetti. Ovdje se luksuz izražava jednostavnošću i udobnošću. Prostrane sobe, visokokvalitetni namještaj i moderan dekor čine unutrašnjost svake rezidencije. Njihova zajednička karakteristika je jedinstveno prirodno svjetlo koje se širi u unutrašnjost. Osim odličnog položaja na Zelenoj obali, aluminijumski podizno-klizni sistemi takođe doprinose poboljšanom prirodnom osvjetljenju, dopunjujući savremeni dizajn kuća. Eksterijer je okružen uređenim dvorištima i palubom koja vodi do bazena. Mala stabla ograničavaju prostor svake kuće i pomažu stanovnicima da se opuste.

Green Coast Resort & Residences jedno je od najimpresivnijih odmarališta u mediteranskoj regiji. Nenadmašan pogled, savremeni sadržaji i blizina mora i planine obogaćuju životno iskustvo za svakog posjetioca.

Identitet projekta

Država
Albanija
Grad
Vlorë
Godina
2018
Dodaj u favorite