Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Levendi sh.p.k

 Shoqëria “LEVENDI” shpk ka një eksperiencë mbi 10-vjeçare në prodhimin dhe montimin e: xhamave të çdo lloji dhe përmase, me duralumin prerje termike, të blinduar, të ftohtë, kangjella inoksi me tubo e xhama, veshje etalbondi, ndarje zyrash, porta me fotoelementë etj.