Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt
Education Training Header

Edukacija

Education-Center-2

ALUMIL akademija

Kao kompanija, mi smatramo da je znanje od suštinskog značaja za našu saradnju kako bismo izgradili jako partnerstvo. Zbog toga je ALUMIL grupacija osnovala poseban institut pod nazivom "ALUMIL AKADEMIJA" kako bi našim partnerima pružili znanje i obuku po svim tehničkim i komercijalnim pitanjima. Naš cilj je da veoma blisko sarađujemo sa našim partnerima kako bismo unaprijedili njihovo znanje o našim proizvodima i o našem poslovanju. Znanje je moć i prenošenjem u našem institutu na naše partnere je ključno za njihov razvoj i pokazuje put ka uspjehu.

Edukacija o ALUMIL proizvodima

Veliki asortiman ΑLUMIL aluminijumskih arhitektonskih sistema, kao i mnoga tehnička pitanja sa kojim se možete suočiti u toku razvoja projekta, zahtijevaju precizne informacije koje treba da budu pružene našim partnerima. Zbog toga ALUMIL konstantno kreira nove materijale znanja kako bi edukovao svoje partnere.
Preciznije, ALUMIL pruža specifične prezentacije i video materijal o svojim proizvodima i organizuje posebne treninge za nove proizvode.
Education-Center-1