Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Privatna kuća u Komarniku

Izdvojena kuća u prirodi ima potencijal da bude savršeno utočište za one koji tamo žive. Ova privatna rezidencija u malom gradu Komarniku, Rumunija, je savršen primjer kompozicije između različitih elemenata.
Dizajnirana od strane LAMA Architectura, kuća kombinuje drvo i kamen na idealan način, stvarajući jedinstven karakter. Objekat je izgrađen na dva nivoa, različite namjene. U nivou u kome je korišteno drvo smješteni su dnevni prostori, dok se u nivou sa kamenom nalaze spavaće sobe. Smjenjivanje ovih materijala stvara osećaj integracije u impresivan planinski pejzaž. Upotreba aluminijumskih sistema idealno dopunjuje rezidenciju, poboljšava energetsku efikasnost zgrade, poboljšava prirodno osvjetljenje i doprinosi visokoj funkcionalnosti, olakšavajući svakodnevni život. Dakle, krajnji rezultat je izdvojena kuća koja se stapa sa prirodnim okruženjem pružajući sve moderne udobnosti.
Ako želite da saznate više o šarkama i kliznim aluminijumskim sistemima, sistemu zavjese i sistemu ulaznih vrata koji se koriste u projektu Privatna kuća u Komarniku, možete posjetiti stranice proizvoda   SMARTIA S67SMARTIA S560SMARTIA M7, i  SMARTIA MD67 respektivno.

Identitet projekta

Država
Rumunija
Grad
Komarnik
Godina
2022
Dodaj u favorite

Proizvodaci aluminijuma

SC Winmeeth SRL